Ex on the beach Shopping Vardag

Inspelning

Heiii dolls! 😀 

Idag har jag vart stressad men fett effektiv! Jag spelade in ett nytt avsnitt utav after beach i förmiddags. Denna gången satt vi inte i soffan eftersom vädret är T A M A M 😉 Vi smet förbi en deltagare från start åttan som vi vet att ni kanske vill veta lite mer om! Så missa inte nya avsnittet på 2agency youtube kanalen på söndag

Efter inspelningen så planerade jag även in mass möten inför nästa vecka! Jag har verkligen gett mig själv en bitch slap nu och nu jävlar ska de hända saker. Detta projektet är nått jag har drömt om så jävla länge!! Är så himla taggad 😀  
Hann även med att träffa min älskade pappa innan jag sprang på tåget igen mot Gbg! Haha jag bor seriöst på MTR. Men jag älskar deras tåg dom är fräscha och kommer alltid fram i tid! MTR for president. 

Ikväll har min älskling smyg premiär för deras fredagsklubb backyard! So proud of him <3 Så alla göteborgare kom dit ikväll och lyssna på skön musik & drick goda drinkar 😉  

Fick hem mitt packet från chiquelle! Åh älskar mina nya kläder!! Ett par as fräscha shorts och en två delad dress. Får visa bilder på den två delade dressen när jag har på mig den.. Men wow den är to die for 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Elin
  juni 3, 2016 at 7:33 e m

  Tack för att du kommenterade våran blogg ?

 • Reply
  Elin
  juni 3, 2016 at 7:33 e m

  Tack för att du kommenterade våran blogg ?

 • Reply
  Louise Lusse
  juni 6, 2016 at 10:54 f m

  Jävlar vad snygga shorts ?

 • Reply
  Louise Lusse
  juni 6, 2016 at 10:54 f m

  Jävlar vad snygga shorts ?

 • Leave a Reply