Vardag

Gbg – Sthlm 

Hey mina små kycklingar! 
Jag sitter på MTR nu på väg hem till Sthlm. Eller ”hem och hem” Gbg börjar verkligen kännas mer och mer som mitt hem. Jag trivs så jäkla bra där med Adrian och hela hans liga. Seriöst bästa gänget & alla trevliga göteborgare gör allt liiiite bättre också. 

Jag ska bara hem en snabbis nu packa med lite mer saker och så klart spela in ”after beach”. Åker tillbaka till Gbg redan imorgon direkt efter inspelningen. Adrian och Oscar spelar och smygöppnar deras fredagsklubb så det kan jag ju inte missa 🙂 

                                    P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rebecca
  juni 6, 2016 at 1:15 e m

  Kommer du flytta till Göteborg? 🙂

 • Reply
  Rebecca
  juni 6, 2016 at 1:15 e m

  Kommer du flytta till Göteborg? 🙂

 • Leave a Reply