Ex on the beach

Sysselsätta sig 

Helloo! Asså Adrians lägenhet är lite utav ett renoveringsprojekt vilket jag tycker är as kul! Tro de eller ej.. Har alltid älskat att pyssla med rum och inredning. Så igår fixade jag och Mehdi klart en vägg här hemma hos dom. Som jag ska måla klart idag tänkte jag! I dagarna ska vi åka till Ikea också. Det här hemmet har verkligen sin charm om de bara får lite mer ”hemma känsla” 

Nog om det.. Vill skriva nått om gårdagens program men jag tyckte inte det hände så mycket. Visst börjar de bli rätt så lugnt i huset nu? Eller är de bara jag.. Fett synd att min älskade Stich fick lämna! Finaste tjejen ❤️ Glöm iallafall inte och titta på alla eftersnacksklipp på youtube! På våran kanal 2agency 🙂 PUSS 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  sara
  juni 1, 2016 at 4:37 e m

  Just nu har jag en pågående veckans blogg tävling. Va gärna med och tävla, det hade varit så roligt om just du hade varit med och tävlat . Kram

 • Reply
  sara
  juni 1, 2016 at 4:37 e m

  Just nu har jag en pågående veckans blogg tävling. Va gärna med och tävla, det hade varit så roligt om just du hade varit med och tävlat . Kram

 • Leave a Reply