Ex on the beach Resor

Hemma igen!

Holaaa! Nu är jag hemma igen och vill redan tillbaka eftersom vi landa i regn och kyla 🙁 men har haft så kul! Men är lagom trött! Men stort tack till alla på GGBC som gjorde denna vecka så rolig!!

Just nu har jag krypt ner under täcker framför tvn och väntar på ett nytt avsnitt utav EOTB! Spännade! Vi har ändå kommit en bit i programmet nu.. Jag tycker det börjar bli rätt så lugnt i huset nu. Om vi bortser från addes triangel drama haha.. 😉

Tro det eller ej men imorgon är jag på resande fot IGEN.. Haha asså me myself och min resväska Yäy!!! Imorgon åker jag till Örebro och ska giga med joey på villa strömpis! Hoppas vi ses där! 🙂 Sen tänkte jag ta mitt pick och pack till Gbg. Bae har en spelning på lördag så vill inte missa det 🙂

PS. Som ni kanske ser har jag flyttat min blogg till blogozine! Och är numera WWW.JASMINEGUSTAFSSON.SE 🙂 

img_1396-1.jpg

Foto: Richard Widner 

Baddräkt från chy boutique 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Frida
  maj 26, 2016 at 9:08 e m

  Vad gör du av hunden frasse när du är borta så mkt 🙁
  Love u in EOTB

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 27, 2016 at 9:57 f m

   Det är min familjs hund också så han är alltid med min syster eller mamma ❤️? puss

 • Reply
  Frida
  maj 26, 2016 at 9:08 e m

  Vad gör du av hunden frasse när du är borta så mkt 🙁
  Love u in EOTB

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 27, 2016 at 9:57 f m

   Det är min familjs hund också så han är alltid med min syster eller mamma ❤️? puss

 • Reply
  Julia
  maj 28, 2016 at 2:54 e m

  Var det roligt att vara med i EOTB?❤️

 • Reply
  Julia
  maj 28, 2016 at 2:54 e m

  Var det roligt att vara med i EOTB?❤️

 • Leave a Reply