Resor

Magaluf  

HEY babes! Har faktiskt inte riktigt haft lust att blogga nu när jag är på semester. Men tänkte iallafall ge er en liten update från de senaste dagarna!
Vi är ett så jävla härligt gäng här just nu. Och GGBC leverar varje kväll som vanligt. Dom är verkligen BÄST här nere. Så är de bara! ”Enkelt” haha.. Det är rätt så mycket nytt folk som har börjat jobba i år  och alla är super trevliga! 🙂

Under dagarna har vi försökt sola så mycket som möjligt, igår brände jag mig direkt haha trodde inte solen skulle ta så bra för se blåste så jäkla mycket. Så där blev jag lurad hehe..

Har redan hunnit bli med en ny tatuering standard haha kan hända att de blir fler. Men denna jag gjorde med paow har vi velat göra så länge. Vi skrev på varsin sida utav axlarna ”real friends are like stars.. You dont always see them but you know they are always there”

Idag har jag och mitt hjärta slappat hela dagen på rummet. Sånna dagar behövs här haha.. 🙂 vi ska käka middag snart så nu ska jag fixa mig! PUSS så länge 🙂

Här har ni lite bilder

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Joss
  maj 23, 2016 at 4:25 e m

  Hej underbara du! Jag har blivit helt kär i den svarta byxdressen du hade på dig igår på snapchat! Den tighta med smala band! Måste få tag i en sån! Var får jag tag i den? Massa kärlek

 • Reply
  Joss
  maj 23, 2016 at 4:25 e m

  Hej underbara du! Jag har blivit helt kär i den svarta byxdressen du hade på dig igår på snapchat! Den tighta med smala band! Måste få tag i en sån! Var får jag tag i den? Massa kärlek

 • Leave a Reply