Resor Vardag

Imorgon åker vi

BABES! Haha trodde att vi skulle flyga ifrån Gbg till Mallis med efter många timmars sökande utav flyg så insåg vi att fler får från Sthlm. Så nu sitter jag och Adrian på väg hem till Sthlm och imorgonbitti så åker vi till Mallis! Wihoooo ska bli såååå skönt att vara slappa, sola, bara och festa med härligt folk! Seriöst f*** Sverige haha 😉 

Dom har senaste dagarna har vi faktiskt inte gjort så mycket. Bae har spelat spel och jag typ lackat för att han har suttit i seriöst TIMMAR och spelat haha! Annars kan jag vara rätt så förestående jag själv älskar att spela ibland.. Men de blir lite krydd när man sitter som ett maniskt djur framför en skärm i timmar.. Hehe u feel me?  But i still Love him <3 

Aja vi hörs imorgon eller när jag är på spansk mark 🙂  

P&K

You Might Also Like