Skönhet Skönhetsbehandlingar

SKINREPAIR

För cirka 1,5 vecka sedan så började jag med tabletterna SKINREPAIR. Jag brukar verkligen oftast vara väldigt no no no till sånt här för jag har hört att det inte fungerar. MEN (!!) – Jag måste säga att jag är riktigt förvånad över hur snabbt resultat jag har fått utav dessa tabletterna! Jag gillar dom för att jag har fått en helt annan lyster och jag känner att min hy mår mycket bättre trots min vilda livsstil jag har just nu hehe 😉

SKINREPAIR är uppbyggt av granatäpple och tomatextrakt och innehåller både zink, A-vitamin & D-vitamin, vilket gör att huden behåller fuktighetsbalansen. Hur grymt är inte det? Det känns riktigt roligt att jag har hittat en enkel egen-behandling som fungerar riktigt bra på mig.

Jag kommer fortsätta att ta dessa tabletterna, för jag är så nöjd med resultatet redan! 🙂 Ett tips till alla er som vill testa!

Inlägget är i samarbete med Lab Pharma

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply