Okategoriserade

Early

Jag är nog den sämsta morgon människan . Mitt tåg gick 07.05 idag jag går upp typ 20 min innan mitt tåg går.. Hatar verkligen att gå upp tidigt. Haha men lyckades hinna med MTR tåget iallafall 🙂 inte Adde dock.. Haha han sprang in vid spåret när tåget rulla haha byyee .. Nää men han fick ta ett annat tåg för vi skulle spela in after beach. Vilket förövrigt gick as bra!! 🙂

Förövrigt så är jag ledig resten utav helgen, sååååå skönt! Så funderar på att åka tillbaka till Gbg imorgon eller ikväll får se vad jag känner senare 🙂 


Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Välkommen till min fina LILO 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  maj 13, 2016 at 6:53 e m

  Är du ovän med ida och Olivia? Tänker väl framförallt på att dom inte är med i after beach längre sen adress avsnitt där ni pratar om att ida och hampus legat.. har själv en ”vän” som påminner väldigt mkt om Ida, så skulle inte förvåna mig ett dugg om det ligger något i det, olivia däremot verkar ju som en supeegullig tjej. Plus att jag, som följt dig sen paradise, alltid tyckt att du verkar väldigt ärlig! Vore intressant att få lite klarhet i allt som händer/hänt på den här fronten.. Du är bäst och så jäääkla skön!

 • Reply
  Mia
  maj 13, 2016 at 6:53 e m

  Är du ovän med ida och Olivia? Tänker väl framförallt på att dom inte är med i after beach längre sen adress avsnitt där ni pratar om att ida och hampus legat.. har själv en ”vän” som påminner väldigt mkt om Ida, så skulle inte förvåna mig ett dugg om det ligger något i det, olivia däremot verkar ju som en supeegullig tjej. Plus att jag, som följt dig sen paradise, alltid tyckt att du verkar väldigt ärlig! Vore intressant att få lite klarhet i allt som händer/hänt på den här fronten.. Du är bäst och så jäääkla skön!

 • Leave a Reply