Vardag

Gbg & sol

Har solat två dagar i rad nu så jävla soft! Har till och med fått mig en rand. Har insett att jag avskyr att vara blek. Har ju typ spraytanat mig hela vintern, men nu ska jag jobba upp min bränna.. Man ser så mkt fräschare ut när man är brownie.. 😉 

Idag ska vi bara chilla och äta gott.. Standard! Förresten jag och Adrian kanske åker till Mallis nästa vecka så Nice!! 🙂 

Åt drömig sushi här om dagen.. Skulle kunna livnära mig asiatisk mat 🙂 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Josefine
  maj 13, 2016 at 2:27 f m

  Jävligt barnsligt beteende av dig! Om det är någon som är dubbelmoralkärring så är det helt klart du! Sitter och snackar skit om andra när man tydligt ser att du har en agg mot andra och försöker att förstöra för andra. Sån hybris man kan ha. Och att du ens kan stödja till att Adde gör bra saker och uppmuntra honom. Dina vänner som tex paow och massa andra bloggare har iaf balls att säga att Adde är en skitstövel. Tack gode Gud att folk börjar inse vart de har dig!

 • Reply
  Josefine
  maj 13, 2016 at 2:27 f m

  Jävligt barnsligt beteende av dig! Om det är någon som är dubbelmoralkärring så är det helt klart du! Sitter och snackar skit om andra när man tydligt ser att du har en agg mot andra och försöker att förstöra för andra. Sån hybris man kan ha. Och att du ens kan stödja till att Adde gör bra saker och uppmuntra honom. Dina vänner som tex paow och massa andra bloggare har iaf balls att säga att Adde är en skitstövel. Tack gode Gud att folk börjar inse vart de har dig!

 • Leave a Reply