Kläder Vardag

Röd dag & sol

Hej babes! Jävlar vilket väder det har vart idag.. Önska att jag kunde skriva att jag har njutit utav det men icke haha! Vi hade gig igår i Eskilstuna så kom hem till Sthlm sent igår! Så idag har jag bara degat i soffan, tvättat och slängt i mig onyttigt! Så skönt att bara få vara hemma en hel dag har längtat efter det! 

Imorgon ska vi spela in ett nytt avsnitt utav After beach! Fun!! Och ikväll är det ett nytt avsnitt utav EOTB spännade! 

Åker med Rosanna till Gbg imorgon efter vår inspelning!! Gud Göteborg börjar verkligen bli mitt andra hem. Älskar att vara där. Och då får jag vara med min andra halva också! 🙂 ❤️  hörs imorgon babes pusssss 

Älskar mina nya jackor från zara!! Så fräscha 😉 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  andrea
  maj 6, 2016 at 6:39 e m

  LOL varför tar du bort min kommentar, skriver den igen:

  HAHAHAA du kallar Adde och Amelia för dubbelmoral när de höll på och bråka och du tycker att de drar ner på hela stämningen när du var den som drog ner på stämningen HELA tiden, VARJE dag när Jerry var inne i huset och gjorde något litet. Dubbelmoral much? Har inga ord för dig

 • Reply
  andrea
  maj 6, 2016 at 6:39 e m

  LOL varför tar du bort min kommentar, skriver den igen:

  HAHAHAA du kallar Adde och Amelia för dubbelmoral när de höll på och bråka och du tycker att de drar ner på hela stämningen när du var den som drog ner på stämningen HELA tiden, VARJE dag när Jerry var inne i huset och gjorde något litet. Dubbelmoral much? Har inga ord för dig

 • Leave a Reply