Kläder Shopping Smink Vardag

MAC I MITT HJÄRTA

Jag flängde runt på stan idag för att shoppa lite nya vår kläder! Hittade två par aaaaas fräscha vår jackor och ett par skor! Lägger upp bild på det så fort jag är hemma i Sthlm! 

Sen kan jag ju S E R I Ö S T aldrig få för mycket smink. Dock så var dagens shopping från Mac fett jävla välbehövligt för sminket jag har användt på senaste har fått min hy att må kaos.. Så lägger hellre pengar på kvalité som dessutom håller så mycket längre. Mac är enligt mig typ liiiiivets smink! Blir som ett barn på julafton inne i deras butiker haha så gick loco idag 😉 

P&K

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  maj 4, 2016 at 5:30 e m

  Ska du ha smink som inte ger dig problemhy är det bareminerals smink som gäller. Innehåller zink som är antiinflammatorisk och sminket härsknar inte ( alltså blir aldrig gammalt) Mac smink ger bra täckning för de som tex är jätte mörka under ögat men tyvärr har de inte så bra ingredienser som sedan kan ge akne.hudterapeuter tex säljer ju inte Mac på salong däremot id bare minerals smink m.m

 • Reply
  Anna
  maj 4, 2016 at 5:30 e m

  Ska du ha smink som inte ger dig problemhy är det bareminerals smink som gäller. Innehåller zink som är antiinflammatorisk och sminket härsknar inte ( alltså blir aldrig gammalt) Mac smink ger bra täckning för de som tex är jätte mörka under ögat men tyvärr har de inte så bra ingredienser som sedan kan ge akne.hudterapeuter tex säljer ju inte Mac på salong däremot id bare minerals smink m.m

 • Reply
  Julia
  maj 6, 2016 at 1:42 e m

  Vilken färg är läpp pennan??

 • Reply
  Julia
  maj 6, 2016 at 1:42 e m

  Vilken färg är läpp pennan??

 • Leave a Reply