Okategoriserade

Helgens planer 

HEY dolls! Har flängt runt med min resväska senaste dagarna igen!! Haha och nu väntar jag på att Adde ska komma så vi kan åka till Lidköping! Och imorgon sla vi till Halmstad.. Asså hatar att flänga runt så här mycket. Det känns som jag inte ens har hunnit packa upp väskan innan jag ska iväg igen haha.. 

Igår myste jag hemma hos paow och kollade avsnittet utav EOTB. Shit vad mycket lugnare det är nu när mitt ex är ute.. Haha nu börjar min vacay igen! Det är lite synd att de bara klipps med drama.. Och aldrig när vi har kul vilket vi hade! Aja nu ska jag chilla lite innan jag åker 🙂 

Har fått dille på att ha keps.. Älskar min nya keps från veromoda!  

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emma
  april 29, 2016 at 5:33 e m

  Är du och Anna-Lisa vänner idag?

 • Reply
  Emma
  april 29, 2016 at 5:33 e m

  Är du och Anna-Lisa vänner idag?

 • Reply
  Jonna
  maj 4, 2016 at 10:23 e m

  .

 • Reply
  Jonna
  maj 4, 2016 at 10:23 e m

  .

 • Leave a Reply