Okategoriserade

Gbg!

Hey dolls! Jag är äntligen tillbaka i Gbg efter en helg fylld utav gig.. Så skönt! Igår myste jag bara sönder med min älskling. Många undrar om det är jobbigt med långdistans förhållande. Men det är faktiskt mer okej en vad jag trodde. Resan med tåg är ju bara 3 timmar. Och nu när jag flänger runt i Sverige igen så är man rätt så van med att åka tåg typ hela tiden! Och både han och jag gigar på helgerna 🙂 

Sen så är ju vissa dagar piss och jag önskar att jag kunde vara närmre Adrian. Men att vi får ändå några dagar ifrån varandra till att få massa annat gjort. Så de funkar perfekt i slutändan! Nu har jag iallafall några dagar med bae innan jag måste bege mig till Sthlm igen. 

Igår kom även ett nytt avsnitt utav AFTER BEACH upp! Måste bara säga tack till alla er som tittar! Vi har nått över 100K tittare så jäkla kul!! LOVE U GUYS 🙂 ❤️
LÄNK till er som har missat avsnitten 🙂 

Och ikväll är det dags för ett nytt avsnitt utav EOTB.. Spännande! 

P&K

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Cissi
  april 26, 2016 at 11:07 f m

  hej,

  Vad kommer era bikinis från i programmet? 🙂

 • Reply
  Cissi
  april 26, 2016 at 11:07 f m

  hej,

  Vad kommer era bikinis från i programmet? 🙂

 • Reply
  Klara
  april 26, 2016 at 10:29 e m

  Hej!! Vet inte om min förra kommentar skickades, internet försvann haha!
  Vad har du för fasthet på implantatet? Är det den allra mjukaste Ergonomix eller SilkSurface+ det lite fastare? Vad hade du på de förra implantaten?
  Har letat som en galning men inte hittat någonstans där DU skrivit det utan bara där någon kommenterat om det! Ska snart op och velar fram och tillbaka mellan fastheterna, blir galen! Skriv gärna erfarenheter om hur fastheten/mjukheten känns på respektive implantat om du t.ex skulle ha haft olika fastheter. Svara gärna i ett mail om du orkar lägga tid på det! Kram?

 • Reply
  Klara
  april 26, 2016 at 10:29 e m

  Hej!! Vet inte om min förra kommentar skickades, internet försvann haha!
  Vad har du för fasthet på implantatet? Är det den allra mjukaste Ergonomix eller SilkSurface+ det lite fastare? Vad hade du på de förra implantaten?
  Har letat som en galning men inte hittat någonstans där DU skrivit det utan bara där någon kommenterat om det! Ska snart op och velar fram och tillbaka mellan fastheterna, blir galen! Skriv gärna erfarenheter om hur fastheten/mjukheten känns på respektive implantat om du t.ex skulle ha haft olika fastheter. Svara gärna i ett mail om du orkar lägga tid på det! Kram?

 • Reply
  Amanda
  april 27, 2016 at 2:13 e m

  Kan du inte skriva ett inlägg om vars era/dina bikinis är ifrån? ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2016 at 3:17 e m

   Absolut 🙂 kram

 • Reply
  Amanda
  april 27, 2016 at 2:13 e m

  Kan du inte skriva ett inlägg om vars era/dina bikinis är ifrån? ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2016 at 3:17 e m

   Absolut 🙂 kram

 • Reply
  Marina
  april 28, 2016 at 10:50 e m

  Hej! Sorry men jag blir så upprörd. Jag läste att du blivit hotad. Blir förbannad. Jag är en 50-årig tant som inte kan sova om nätterna o har därför fastnat framför Ex on the beach. 😉 jag vet …I`m bad. men iaf. du är jättefin och jättecool. Och om jag hade varit din förälder hade jag varit stolt. Alla andra i det programmet är pappskallar. hahaha…. önskar dig lycka till med allt. Kram Stålis

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2016 at 3:17 e m

   Tack snälla! Puss ❤️

 • Reply
  Marina
  april 28, 2016 at 10:50 e m

  Hej! Sorry men jag blir så upprörd. Jag läste att du blivit hotad. Blir förbannad. Jag är en 50-årig tant som inte kan sova om nätterna o har därför fastnat framför Ex on the beach. 😉 jag vet …I`m bad. men iaf. du är jättefin och jättecool. Och om jag hade varit din förälder hade jag varit stolt. Alla andra i det programmet är pappskallar. hahaha…. önskar dig lycka till med allt. Kram Stålis

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2016 at 3:17 e m

   Tack snälla! Puss ❤️

 • Reply
  Regina
  april 29, 2016 at 11:07 e m

  .

 • Reply
  Regina
  april 29, 2016 at 11:07 e m

  .

 • Reply
  Ebba
  maj 1, 2016 at 6:18 e m

  Var kommer din tröja ifrån i avsnitt 4 av After Beach ?

 • Reply
  Ebba
  maj 1, 2016 at 6:18 e m

  Var kommer din tröja ifrån i avsnitt 4 av After Beach ?

 • Reply
  Fanny
  maj 3, 2016 at 6:06 e m

  Hej, jag var kommer den militärmönstrade tröjan som du hade på dig? Den är så otroligt fin, måste få tag på ens sån <3 Ps: ILYSM

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 3, 2016 at 10:42 e m

   Den är från Affingo 🙂

   • Reply
    Fanny
    maj 4, 2016 at 8:15 e m

    Tack du gjorde min dag haha <3 Kram

 • Reply
  Fanny
  maj 3, 2016 at 6:06 e m

  Hej, jag var kommer den militärmönstrade tröjan som du hade på dig? Den är så otroligt fin, måste få tag på ens sån <3 Ps: ILYSM

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 3, 2016 at 10:42 e m

   Den är från Affingo 🙂

   • Reply
    Fanny
    maj 4, 2016 at 8:15 e m

    Tack du gjorde min dag haha <3 Kram

  Leave a Reply