Okategoriserade

Intense week!

HEY DOLLS! Jag tog en mini paus i bloggandet. Borde kanske skriva ett inlägg om veckans avsnitt men orkar inte skriva/predika eller prata om de mer haha.. Har redan bett om ursäkt två gånger nu. Och om folk vill fortsatta ha ett forum på min insta fine? Haha haters gonna hate.. Det ända jag tycker är vidrigt det är när folk börjar mord hota mig. Och vi ”offentliga”alltid ska behöva höra att vi får skylla oss själva..Give me a fucking break? Det är ju bara sjukt.. 

Men fuck det. Jag har haft såååå mycket denna veckan. I onsdags var vi ju på finest awards hade så kul! Träffade massa härliga vänner 🙂 dagen efter myste jag sönder hos min älskling paow. Och igår hade jag inspelning med AFTER BEACH. Som vanligt kommer upp imorgon på 2agency kanalen på youtube 🙂 

Efter inspelningen så åkte jag & Adde till Norrköping, och gästade kopparhammaren as Nice ställe med jätte trevliga människor! 😉 Och nu sitter vi i bilen på väg till Uddevalla.. Åh de ska bli skönt att komma till Gbg på söndag helvete vad jag saknar min älskling!  

           

    

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linn
  april 23, 2016 at 2:53 e m

  Fina ni är tjejer!
  Måste fråga dig ifall du har ett förhållande på distans med Adrian och när inspelades Ex on the beach egentligen?

 • Reply
  Linn
  april 23, 2016 at 2:53 e m

  Fina ni är tjejer!
  Måste fråga dig ifall du har ett förhållande på distans med Adrian och när inspelades Ex on the beach egentligen?

 • Reply
  Josefina
  april 24, 2016 at 3:54 e m

  Hej, vad tycker du om Nenad och hans sätt att snacka om er tjejer i programmet? Om du har sett kissies inlägg ”Sexistiska svin på tv” som handlar om killarna i eotb, vad tyckte du om det?

 • Reply
  Josefina
  april 24, 2016 at 3:54 e m

  Hej, vad tycker du om Nenad och hans sätt att snacka om er tjejer i programmet? Om du har sett kissies inlägg ”Sexistiska svin på tv” som handlar om killarna i eotb, vad tyckte du om det?

 • Reply
  ESTHER
  april 26, 2016 at 7:09 e m

  Hej QUEEN JÄZZ
  alltså jag har några frågor till dig..som jag hoppas att du ska svara på.

  1 Du o Adrian e tsm varför gör ni ingen utube kanal?

  2 Hur länge har du o Adrian varit tsm?

  3 när börja du o blogga?

  4 Hur va din reaktion när du fick reda på att du va med i eotb?

  Det är alla mina frågor. Hoppas att du kan svara på dom.

  MVG ESTHER

 • Reply
  ESTHER
  april 26, 2016 at 7:09 e m

  Hej QUEEN JÄZZ
  alltså jag har några frågor till dig..som jag hoppas att du ska svara på.

  1 Du o Adrian e tsm varför gör ni ingen utube kanal?

  2 Hur länge har du o Adrian varit tsm?

  3 när börja du o blogga?

  4 Hur va din reaktion när du fick reda på att du va med i eotb?

  Det är alla mina frågor. Hoppas att du kan svara på dom.

  MVG ESTHER

 • Reply
  .
  april 27, 2016 at 2:17 e m

  Skulle du kunna lägga upp en bild på din tatuering på armen en tydlig bild

 • Reply
  .
  april 27, 2016 at 2:17 e m

  Skulle du kunna lägga upp en bild på din tatuering på armen en tydlig bild

 • Leave a Reply