Ex on the beach Kläder Vardag

Tågluff

Hi dolls! Jag sitter på tåget på väg till Karlstad med min favvi ADINATOOR! Vi sitter på världens flumigaste tåg, ser typ ut som Harry pottaaaaah tågen haha.. Adde har däckat och jag lyssnar på svensk  hip hop L I F E! Aja är iallafall fett pep inför kvällen, vi blir nog ett litet gäng trots allt! SÅ ikväll ses vi på WELO Karlstad!!! Och imorgon åker jag till Gbg till min andra halva <3 PUSS trevlig lördag babes! 

Btw kolla så snygg baddräkt jag klickade hem från lovely of sweden 🙂  

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  aloe
  maj 18, 2016 at 11:10 f m

  Hej Jasse,
  Kan inte du göra ett blogginlägg om vart du köpt alla baddräkter/bikinis som du har i ex on the beach? Så snygga, speciellt vill jag veta vart den röda cage bikinin kommer från 🙂 puss

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 18, 2016 at 9:48 e m

   Absolut 🙂

 • Reply
  aloe
  maj 18, 2016 at 11:10 f m

  Hej Jasse,
  Kan inte du göra ett blogginlägg om vart du köpt alla baddräkter/bikinis som du har i ex on the beach? Så snygga, speciellt vill jag veta vart den röda cage bikinin kommer från 🙂 puss

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 18, 2016 at 9:48 e m

   Absolut 🙂

  Leave a Reply