Ex on the beach

Sanning & paddan

HEY dolls!<3 Jag har just spelat in andra avsnittet utav afterbeach!! Så kul, det var riktigt roligt. Och detta avsnitt bjöd på allt från skratt till att en person lämnade studion i ilska? Haha!! ja ja mer får ni se på söndag när avsnittet är uppe 😉 

Igår var det ju säsongens första sanning & paddan! Och det blev ju minst sagt K A O S. Men asså jag är sån som människa jag kan liksom inte hålla käften om jag ser nått som jag anser är fel, sen får ni tycka vad ni vill. Jag vet att jag brusar upp mig lätt och kunde skött de snyggare. Men när jag blir arg ser jag svart. Och att drinken flög i mitt ex ansikte var ju självklart inte med flit haha, som sagt såg svart.. 

Aja nog om ex on the beach för dagen, de är det ända som har flugit ur min mun idag. Så nu ska jag hänga med min älskade Rosanna. Fredagsmys deluxe. För åker iväg till Karlstad imorgon! PUSS BABES  

    
    
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Picasso
  april 22, 2016 at 11:36 f m

  Hej. Jag vill bara säga att om du är i samma hus som ditt EX och inte har några känslor för honom och tycker han är ett idiot rent ut sagt. Då är det väl för fan skit samma att han har en annan tjej där inne. Ni är ju inte tillsammans längre. Acceptera och gå vidare, som jag hoppas du gjort med Adrian, önskar er all lycka för han är fanimej en awesome person :). Ta inte illa upp. Det är alltid kul med drama i TV för oss tittare men du var rätt hård mot honom, låt han bara få ha kul med vem han vill liksom du.
  Peace!

 • Reply
  Picasso
  april 22, 2016 at 11:36 f m

  Hej. Jag vill bara säga att om du är i samma hus som ditt EX och inte har några känslor för honom och tycker han är ett idiot rent ut sagt. Då är det väl för fan skit samma att han har en annan tjej där inne. Ni är ju inte tillsammans längre. Acceptera och gå vidare, som jag hoppas du gjort med Adrian, önskar er all lycka för han är fanimej en awesome person :). Ta inte illa upp. Det är alltid kul med drama i TV för oss tittare men du var rätt hård mot honom, låt han bara få ha kul med vem han vill liksom du.
  Peace!

 • Leave a Reply