Okategoriserade

Asså seriöst

Expressen skrev en artikeln här om dagen om att folk knappt känner igen mig efter PH. Vilket stämmer. I intervjun så säger jag som de är att jag har endast tömt mina läppar, färgat håret och skaffat mig booobies! Men har inte gjort nått med min näsa som folk påstår. Seriöst, jag ÄLSKAR att skriva om skönhetsbehandlingar jag gjort/gör, skulle jag inte ha skrivit om jag har gjort näsan?! Jo förmodligen! 
 Älskar alla dessa mellanmjölks brudar som alltid ska hitta nått att klaga på, så jävla typsikt Sverige. Innan fick jag stå ut med massvis utav kommentarer för att mina läppar var förstora. Och när jag tömmer dom så hittar folk fel då med. 

Men för att komma tillbaka till ämnet! Till er som verkar så nyfikna så har jag INTE opererat näsan! 🙂 planerar ej det heller för jag älskar min näsa! 😉 
TREVLIG onsdag babes! ? 

   
   

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ida
  december 26, 2015 at 9:00 f m

  Du är fin som du är! Oavsett vad.

 • Reply
  Ida
  december 26, 2015 at 9:00 f m

  Du är fin som du är! Oavsett vad.

 • Leave a Reply