Skönhet Smink

Mina favoriter just nu!

Har sett att en del vill veta vilka fransar jag använder och vilka par jag dubblar ihop. När jag dubblar brukar jag köra lite olika märken. Men brukar bli ardelle & eyelure. Dom hittar ni i närmsta smink butik. Båda märkena håller sin standard trots pris tycke jag 🙂 

Men senast jag var hos min make up artist Ramina som jobbar på make up store så visade hon make up stores nya dubblade fransar som heter ”extreme” asså DOM va to die for!!! Smacka på dom innan ni går ut så har ni den ultimata looken för dina ögon! LOVE IT 😉 De fransar hittar ni i make up stores butiker!  

   
Här har jag extreme på mig, Hur snygga blir dom inte på?! 🙂 PS nu när jag har Fransförlänging så brukar jag inte slänga på några lösisar. Mest bara mot slutet om jag inte har hunnit fylla på fransarna 🙂 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  sandra
  december 21, 2015 at 10:17 e m

  hej, skulle du kunna visa bilder på vad modellen eller nr på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Reply
  sandra
  december 21, 2015 at 10:17 e m

  hej, skulle du kunna visa bilder på vad modellen eller nr på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Reply
  sandra
  december 21, 2015 at 10:19 e m

  skulle du kunna visa bilder på vad modellen eller nr på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Reply
  sandra
  december 21, 2015 at 10:19 e m

  skulle du kunna visa bilder på vad modellen eller nr på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Reply
  sanna eriksson
  december 21, 2015 at 10:20 e m

  skulle inte du kunna visa bilder på vad modellen eller nummer på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Reply
  sanna eriksson
  december 21, 2015 at 10:20 e m

  skulle inte du kunna visa bilder på vad modellen eller nummer på dina fördubblade ardell och eyelure fransar är?

 • Leave a Reply