Okategoriserade

Glögg & Lill lördag

Hello babes! Igår hade jag inspelning med kändis tv igen! Denna gång hemma hos paow. Det blev allt från skvaller till att bygga pepparkakshus! Senare under kvällen var jag bjuden på glögg-blogg mys hemma hos Malin Gramer! Suuuuper mysig lägenhet med gosiga människor! 🙂 även en nice Goodiebag, har dock noll bilder att bjuda på just nu.. Har typ tappat bort min kamera laddare så irriterade… 🙁 

Senare mot natten åkte jag ialladall in till stan och mötte upp Emma, paow och en massa andra. Och vi körde en onsdagsrunda, soo fun! Det var ett tag sen jag hängde ute i Sthlm känns de som.. Är ju alltid och flänger nu på helgerna. Och imorgon är det back on the road again. 🙂 tänkte även åka tillbaka till Gbg på lördag! 😉 

Just nu är jag hemma i Bromma hos mamma. Sååå skönt att komma hem till min egna säng och hem! Har ju i praktiskt sett bott hos paow i 2 månader haha! På tal om det så ska jag och paow eventuellt flytta ihop i janurari, hur nice!? Så pepp på life just nu.. Har fett bra flow på allt känns de som! Är så taggad på 2016, det känns verkligen som de kommer bli ett bra år! 🙂 

Bjuder på lite mingel lånat från finest.se 

   

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara
  december 18, 2015 at 8:05 f m

  Du är så otroligt jäkla vacker!!

  Hoppas du får en bra helg!
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Reply
  Sara
  december 18, 2015 at 8:05 f m

  Du är så otroligt jäkla vacker!!

  Hoppas du får en bra helg!
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Leave a Reply