Okategoriserade

Sthlm baby

Hello! Hae haft en toppppen vecka hemma  i Sthlm. Körde final pep talk i tisdags på Expressen med Johnny, missade ni det så finns det klippet uppe på Expressen.se 🙂

Och i onsdags hade paradise hotel sin final. Jag stod reporter för kändis tv och intervjuade lite utav deltagare för att se tempen efter finalen. Super kul att träffa alla, dom är ju så Goa! Och att få göra själva grejen med kändis tv var as kul! Älskar att stå framför kameran, vill verkligen göra mer sånt 🙂 

Mjaaaa och igår var vi tvär döda vilket ni kanske förstår haha.. Det blev en å en annan efter fest 😉 Nu är jag iallafall ute på vift IGEN.. Jag, Adrian & Jennifer är påväg till Växjö. Vi ska gästa 3 vänner! Så det är där det hände ikväl! FET KYSS 

    
    
    
   

 P&K

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply