Skönhet Skönhetsbehandlingar Vardag

Bröst efterbild

Hej babes! Jag var idag och spray tana mig hos klara och passade då även på att ta lite bilder på boobsen i bikini. 😉

Asså wow måste verkligen säga att jag ÄLSKAR mina nya bröst. De är så skönt att verkligen vara nöjd till 100% Dr Johan Nordquist & Bella kliniken kan sin grej. Och tycker verkligen att storleken blev as bra, inte alls för stort för min kropp, visst är dom inte små, men de ser ändå inte konstigt ut! Är lite smått kär i mina nya boobies! 🙂

Så här har ni mina nya bröst, 600cc runda motiva implantat bakom muskeln. Dom börjar faktiskt också bli riktigt mjuka redan! Älskar motivas implantat dom känns inte alls hårda. 😀

Så här såg de ut innan, de va mellan rummet jag ville bli av med. Vilket blev mycket bättre denna gång 

 så här ser dom ut idag 

 
Mer info om priser & bokning hittar ni på www.bellakliniken.com 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Madeleine
  november 10, 2015 at 7:19 f m

  Superfina!!! 😀
  Jag har själv 400 cc idag men ska byta i mars. Tror jag ska våga mig på 700 cc då. är lika som dig i kroppen men lite fetare haha. Så nervös redan nuuu

 • Reply
  Madeleine
  november 10, 2015 at 7:19 f m

  Superfina!!! 😀
  Jag har själv 400 cc idag men ska byta i mars. Tror jag ska våga mig på 700 cc då. är lika som dig i kroppen men lite fetare haha. Så nervös redan nuuu

 • Reply
  Stephanie
  november 11, 2015 at 10:49 e m

  Hejsan! Jätte fina bröst! Jag ska också göra förstoring i februari! Hur stor bröst korg har du? Min är ca 13 och har inte så mycket hud eller vävnad, så jag kan max lägga i 375 sa min klinik. Är rädd att jag med ska få ett sånt där mellan rum då jag är kanske smal också som du! Är inte heller jätte lång. Men min fråga är. Fick du betala extra för o fixa de eller stod dom för det?
  Vänliga hälsningar, Stephanie

 • Reply
  Stephanie
  november 11, 2015 at 10:49 e m

  Hejsan! Jätte fina bröst! Jag ska också göra förstoring i februari! Hur stor bröst korg har du? Min är ca 13 och har inte så mycket hud eller vävnad, så jag kan max lägga i 375 sa min klinik. Är rädd att jag med ska få ett sånt där mellan rum då jag är kanske smal också som du! Är inte heller jätte lång. Men min fråga är. Fick du betala extra för o fixa de eller stod dom för det?
  Vänliga hälsningar, Stephanie

 • Reply
  ELIN
  november 14, 2015 at 10:16 f m

  Undrar vilka av Motivas implantat du la in? Ergonomix eller dem hårdare?
  Ska operera mig hos Johan den 7 December och lägga in 600 av Motivas. Men funderar över om man ska ta Ergonomixen eller dem andra.

  Kram på dig

 • Reply
  ELIN
  november 14, 2015 at 10:16 f m

  Undrar vilka av Motivas implantat du la in? Ergonomix eller dem hårdare?
  Ska operera mig hos Johan den 7 December och lägga in 600 av Motivas. Men funderar över om man ska ta Ergonomixen eller dem andra.

  Kram på dig

 • Reply
  Emma
  november 18, 2015 at 4:08 e m

  Hej! Dina melonas blev riktigt fina. Kan du inte lägga upp ett inlägg om denna operationen? Mer före och efter bilder, samt varför du bytte osv. Kanske lite tips och råd om hur man ska tänka inför operationen och storleksval. Jag ska själv operera mig den 22 dec hos Johan och ska lägga in 600cc! Är jätte nervös över mitt val av storlek. så som sagt, skriv gärna ett inlägg med lite tips!

 • Reply
  Emma
  november 18, 2015 at 4:08 e m

  Hej! Dina melonas blev riktigt fina. Kan du inte lägga upp ett inlägg om denna operationen? Mer före och efter bilder, samt varför du bytte osv. Kanske lite tips och råd om hur man ska tänka inför operationen och storleksval. Jag ska själv operera mig den 22 dec hos Johan och ska lägga in 600cc! Är jätte nervös över mitt val av storlek. så som sagt, skriv gärna ett inlägg med lite tips!

 • Reply
  Mia
  december 1, 2015 at 9:51 e m

  Jättefint resultat!
  Jag opererade mig för två veckor sedan och är redan nu Sugen på Att byta ut mot Större.. Undrar Hur länge fick du fick vänta innan du gjorde operation nr 2? Kram kram

 • Reply
  Mia
  december 1, 2015 at 9:51 e m

  Jättefint resultat!
  Jag opererade mig för två veckor sedan och är redan nu Sugen på Att byta ut mot Större.. Undrar Hur länge fick du fick vänta innan du gjorde operation nr 2? Kram kram

 • Reply
  frida
  mars 11, 2016 at 8:46 e m

  Hej! Skulle höra om de var ok med gelenaglar med färg på när man opereras av Johan Nordqvist? Jätte fint resultat.
  Mvh frida

 • Reply
  frida
  mars 11, 2016 at 8:46 e m

  Hej! Skulle höra om de var ok med gelenaglar med färg på när man opereras av Johan Nordqvist? Jätte fint resultat.
  Mvh frida

 • Reply
  klara
  april 26, 2016 at 8:45 e m

  Hej!! Undrar också om du la i ergonomix eller silksurface+? 🙂

 • Reply
  klara
  april 26, 2016 at 8:45 e m

  Hej!! Undrar också om du la i ergonomix eller silksurface+? 🙂

 • Leave a Reply