Skönhet Smink Vardag

New make up

Hey dolls! Idag vart det en vända på stan, köpte självklart med mig lite smink och nya lösisar då jag glömde mina på hotellet i lördags haha.. Men behövde ändå nya! Köpte även min favvi foundation från Mac. Som jag har tipsat er som förut 🙂 och en ny mascara 😉 lite sånt jag alltid behöver i min sminkväska 🙂  

    
   

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Ellen
  november 4, 2015 at 2:04 e m

  Varför använder du lösögonfransar när du fixar fransarna? Jag förstår inte det?

 • Reply
  Ellen
  november 4, 2015 at 2:04 e m

  Varför använder du lösögonfransar när du fixar fransarna? Jag förstår inte det?

 • Reply
  Christian
  november 5, 2015 at 3:07 f m

  Hej!
  Nu kanske du tycker att jag är bring!
  Men jag vet inte vem du är. Kanske är bra! Men läst en sak om dig att du söker en man. Då kanske jag är den rätta för dig!
  Du ska veta att jag ställer upp på att inte ge dig blomster om du skälv inte vill det!
  Men nu har jag en utmaning till dig! En enkel dessutom! Jag skulle vilja träffa dig så där oförutsättlöst du kan kalla det date om du vill! Så om du har tid eller lust! Men detta är en chansning så bollen ligger hos dig! Ha det bra!

 • Reply
  Christian
  november 5, 2015 at 3:07 f m

  Hej!
  Nu kanske du tycker att jag är bring!
  Men jag vet inte vem du är. Kanske är bra! Men läst en sak om dig att du söker en man. Då kanske jag är den rätta för dig!
  Du ska veta att jag ställer upp på att inte ge dig blomster om du skälv inte vill det!
  Men nu har jag en utmaning till dig! En enkel dessutom! Jag skulle vilja träffa dig så där oförutsättlöst du kan kalla det date om du vill! Så om du har tid eller lust! Men detta är en chansning så bollen ligger hos dig! Ha det bra!

 • Reply
  Ellinore
  november 5, 2015 at 10:42 f m

  Hej!

  Vart köpte du paketet med två par av lösögonfransar från ardell ?

  Kram <3

 • Reply
  Ellinore
  november 5, 2015 at 10:42 f m

  Hej!

  Vart köpte du paketet med två par av lösögonfransar från ardell ?

  Kram <3

 • Reply
  Sanna
  november 7, 2015 at 1:08 e m

  Hej snälla kan du göra en smink video!!! Måste se hur du sminkar dina ögon du är grym!?

 • Reply
  Sanna
  november 7, 2015 at 1:08 e m

  Hej snälla kan du göra en smink video!!! Måste se hur du sminkar dina ögon du är grym!?

 • Reply
  Emilia
  mars 17, 2016 at 5:49 e m

  Vilken färg använder du på mac studio fix ?)

 • Reply
  Emilia
  mars 17, 2016 at 5:49 e m

  Vilken färg använder du på mac studio fix ?)

 • Leave a Reply