Skönhetsbehandlingar

Fire and ice

Hej babes! Här om dagen var jag och Smail förbi forma vita. Smail körde en kemisk peeling och jag testade en ansiktes behandling som kallas för fire and ice

   
 Och nu undrar ni säkert vad det är. Det brukar kallas för ”The Red Carpet Facial” i Hollywood och är just nu den behandling som många kändisar köar för att göra inför fester och fotograferingar – eller bara för att hålla huden i trim. Produkten kommer från hudvårdsmärket IS Clinical.  

   
Så här går det till: 

  • Först rengörs huden noggrant. 
  • Sen startar man behandlingen med en mask ”fire” som innehåller glykolsyra 18%, mjölksyra, citronsyra, äppelsyra, retinol, vitamin B3 och potenta antioxidanter, inklusive grönt te-extrakt. Den luktar svin gott, påminner lite om chailatte. Denna masken svider lite och de känns lite som att det bränns men inte på ett obehaglig sett. 
  • Syran torkas sedan bort och då kör man på med ”ice” masken. En mask som kyler ner och lugnar huden samtidigt som den återfuktar med fukt från hyaluronsyra, aloe vera gel, japanskt grönt te extrakt, lakritsextrakt. Jag älskar när huden kyls ner så detta var lätt det bästa med behandlingen. 
  • Masken torkas sedan bort och man smörjer in ansiktet med serum. 

   
 
Denna behandling tar ca 30 min och jag kände mig sååååå fräsch efter denna behandling. Nästan som att ansiktet fick ett litet lyft! 🙂

Denna behandling kan ni boka på forma vitas hemsida. WWW.FORMAVITA.SE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply