Okategoriserade

Radisson blue Arlandia hotel

HEJ babes!! åh jag har haft en sån jäkla pang helg. Igår åkte vi från suave ut till Arlanda och myste sönder på Radisson blue hotellet som ligger där. Vi var ett tjej gäng på 7 pers och en ur härlig Martin Mellin haha han fick sig några goda skratt kan man lugnt säga efter våra vilda konversationer haha!! 😉 Men seriöst super härligt gäng. Och Radisson blue var verkligen TOP NOTCH. 🙂 

Vi började kvällen på radissons bar i sky city. Där det böjds på massa gottis och drinkar, love it! Sedan åkte vi till hotellet som ligger typ 3 minuter ifrån sky city och checkade in på våra ur mysiga rum. Efter det testade vi deras spa avdelning där det bjöds på mer gottis,bastu och bad. 🙂

Efter lite champagne och mys så var det dags för tre rätters middag på hotellets resturang. Super god mat, 10/10! Sen blev det vin i mängder. Och sedan blev det sängen ganska tidigt för min del, var alldeles slut! Och hur nice var det inte då med en hotell säng?! Asså kuddarna på rummet var to die for.. 😉  

Imorse va vi uppe med tuppen för att äta deras sååååå goda frukost! Älskar hotell frukost 😉 

    
    
    
    
    
    
 
   
    
    
    
    
    
    
    
    
   

Tack alla för en super lördag & STORT tack Radisson blue!! 😀 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply