Okategoriserade

Hårfix & photoshoot 

Igår hade jag verkligen en ”skönhets dag” deluxe. Jag satt hos Marre från 10.00 till 14.00 vi fixade till mig hår! Asså jag är sååååå nöjd med färgen. Blev mer askig och nästan lite silver blond i mina slingor. Marre kan verkligen hår! Är så glad att han är min frisör. Ingen annan kommer typ få röra mitt hår nu haha! 🙂 

Efter salongs häng på bangs. Så åkte jag hem till Evelina som var ur gullig och ställde upp i sista sekund på att sminka mig inför min plåtning! Evelina sminkade oss inför våra vinjetter nere i Mexico. Och det är hon som sminkar Malin Gramer i paradise hotel! Svin duktig är hon! 🙂 

Efter det så åkte jag mot Tourn och Douglas plåtade nya bilder till min blogg! Wiie så på måndag ska vi fixa till bilderna. Så pepp på att se dom 🙂  

  

  

  

  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Therese
  oktober 17, 2015 at 9:16 e m

  Snygg färg i håret! Vart har du köpt ditt svarta linne som är V-ringat vid brösten skit snygg!

 • Reply
  Therese
  oktober 17, 2015 at 9:16 e m

  Snygg färg i håret! Vart har du köpt ditt svarta linne som är V-ringat vid brösten skit snygg!

 • Leave a Reply