Okategoriserade

svar bröstoperation

Vad kostar en sån operation? Betalar du lika mycke för båda?:) är intresserad av att göra det också 🙂 – Bröstförstoring hos bella kliniken kostar 44 800 då ingår kapsel garanti, övernattning och medicin. Eftersom det inte var nå fel på mina bröst och bara ville gå upp i strl så betalade ja full pris igen. Du kan läsa mer om klinikens priser HÄR.

 

Måste du betala lika mycket igen då ? Önska också jag gick upp lite till i storlek. som sagt har 400cc men vill ha mer, Men känner att lägga ut 50 tusen igen har man inte råd med :/ och Johan gör väl inte det grattis ? – När de bara gäller utbyte utav implantat så får man betala igen.  Jag själv tycker att de är mycket pengar men det är det värt för att jag ska  vara 100% nöjd. 🙂

 

Vad fick du betala för din andra operation? Tänkte om de blev billigare denna gång då du inte vart nöjd. Har själv opererat mig men vill göra om pga storleken.. –   Som jag har skrivit ovan, om det bara är utbyte utav implantat så betalar man full pris. 🙂

 

Hej fina Jasmine!! ??
Måste börja med att säga att jag tycker att du är otroligt vacker ? Hoppas du blir bra snart och att vi får se lite efterbilder ? jag är jättenyfiken ?
Jag ska ju operera mig nu den 12 oktober ?? och har tusen frågor som snurrar ? Kan typ inte sova eller äta pga nervositet ?☺️ Första gången jag gör det. ? Jag ska lägga i 550cc och var rädd för att det skulle bli för stort så jag åkte till Bellakliniken och provade igen. Beslöt mig dock för att behålla 550cc.
Läste ditt svar om bröstbandet men undrar lite till ?
Vad ska man ha med sig för kläder till kliniken? Får man på sig linne/tröja efter ingreppet? Nåt speciellt man ska tänka på före/efter operationen? Ska man ha med sig någon som hjälper en? Hur funkar det med rökning före och efter ingreppet? (mitt största problem ?) Får man med mycket morfin hem eller är det vanliga värktabletter som gäller? ? Hur länge har man riktigt ont så man inte kan röra sig? Ska nämligen 3-D tatuera ögonbrynen veckan efter och vill gärna kunna tvätta håret. ?
Undrar även vad du fick för kupa efter första inlägget och vad tror du att du får nu? Och sista frågan, var hittar man fina bikinisar i större storlekar? Jättetacksam för svar ???
Ha det bästa du vackra kvinna ?? – Hej! Man tackar!! Ja efterbilder kommer komma! Förstår att du är nervös! Jag tycker ditt val utav strl låter toppen. Tänk hellre för mycket än för lite. För du kommer ångra dig annars de gör nästan alla, jag menar kolla på mig! 🙂 Ta med sköna mjukis kläder, helst en tröja med dragkejda. För du kommer ha jätte svårt att hålla upp armarna. Jag försökte sluta röka innan men de gick så där ( tänk på att de försämrar läkningsprocessen ). Köp hem panodil det kommer vara din bästa vän! Och man får även starkare värktabletter utav kliniken med sig hem (citadon). Du kommer att ha riktigt ont första dagarna, men dom 4 – 5 första är värst sen blir det bara bättre och bättre. Fixa någon som kan hämta dig från kliniken för man mår riktigt pissigt dagen efter så de är guldvärt :). Och kanske till och med nån som kan hjälpa dig första dagarna hemma när de är som värst. Förbered mat lådor och etc om du vet att du kommer vara själv. Åh vet inte vad jag har för kupa ännu de får vi se när jag köper BH när svullnaden har lagt sig! Till sist, LYCKA TILL och du är i goda händer hos Dr Johan & Bella kliniken 🙂

 

Tja jasse! Fattar precis vad du menar gjorde några dagar innan dig! Men har samma problem är super nöjd med allt förutom storleken skulle ha lagt i mer när man ändå betalade för de! Och är också tunn som du över brösten jag har exakt samma feeling som du. Min fråga är vad fick du betala igen var de billigare eller fick du det gratis? Big boobs the best you go girl! Xoxo – Hej! Jag betalade full pris eftersom jag bara ville gå upp i strl. 🙂

 

Hej!
skulle inte du kunna skriva något inlägg om vad som är bra att ha med sig till kliniken? Vad för sorts tröja man kan gå hem i, om man kan ha linne osv. Jag är så himla kluven på vilka tröjor jag ska packa med mig.

Tack! –  Hej! Ta med sköna mjukis kläder, gärna en tröja med dragkejda då man knappt orkar lyfta på armarna, man är så svag i kroppen så mjukis kläder är toppen 🙂

 

Hur mycket kostar en operation hos dem? – En bröstförstoring inkl. kapselgaranti 44 800:- du hittar klinikens priser HÄR.

 

 

Hoppas ni är nöjda med svaren! Tveka inte på att ställa fler frågor! PUSS / Lil Jäz 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply