Okategoriserade

Dagen efter 

Heii dolls! Igår var planen att vi skulle åkt hem direkt efter jag blev utskriven. Men så kaxig var jag inte igår efter. Var riktigt trött. Andra gången man opereras så behöver man inte sova över på kliniken. För man är jäkligt härdad efter första gången man har gjort en bröstförstoring. Eftersom fickorna och allt där inlägget ska ligga redan finns och är uttöjt. 
Jag kan säga från hjärtat att denna gång är en barnlek jämfört med första gången haha! Så sköööönt.. Och krydd att de äe skönt men smärtan är verkligen helt annorlunda. Nu känns typ ärren i armhålan mer en själva smärtan i brösten. Förut hann jag inte äns tänka på att jag hade snitt i armhålan. Så ungefär så lite känns de i brösten denna gång. 🙂 
Och en underlättade grej är att jag slipper bröstbandet denna gång, Asså TACKA gudarna haha!! När jag vakna upp såg jag att jag hade bröst bandet på mig och sa genast till mig sjuksköterska lite ledsamt ba ooohhh nooo har jag bandet denna gång igen?! 🙁 haha och hon ba men vänta tills Johan kommer så får vi se vad han säger inann du skrivs ut.. 
Och så kom han in och bara nej du slipper bandet denna gång! Jag ba YESS!! 😀 (alla ni som har haft det förstår lyckan) sen efteråt så kollade vi brösten utan bh och han berättade att han har klämt ihop inläggen nu så gott det går. För jag har jätte hög bröstkorg och är väldigt benig. Så mellan rummet mellan mina gamla inlägg var väldigt stort. Så de var även därför jag ville göra större så dom skulle komma närmre 🙂 
Och kan säga att jag nästan blev blödig och ville släppa en tår igår när jag såg jobbet Johan hade utfört, asså han är påriktigt så himla bäst!!! Asså känslan att vakna upp och vara så nöjd som jag var igår.. Den är priceless! De är svin svårt att förklara men ni som vet ni vet! Åh jag är så lycklig över mina nya bröst! Nu vill jag bara att dom ska lägga sig så man får se mer resultat! 

Såg att en del frågor hade kommit in, fortsätt ställa era frågor så svarar jag dom alla i ett inlägg 🙂

Asså Bellaklinken & Dr Johan Nordquist, TACK ännu en gång! Ni är så jävla bäst!! 🙂  

    
 
Vill ni läsa mer om Bellakliniken eller boka tid så tycker jag att ni borde besöka deras hemsida 🙂 
WWW.BELLAKLINIKEN.COM

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Karolina
  oktober 1, 2015 at 11:28 f m

  Vad fick du betala för din andra operation? Tänkte om de blev billigare denna gång då du inte vart nöjd. Har själv opererat mig men vill göra om pga storleken..

 • Reply
  Karolina
  oktober 1, 2015 at 11:28 f m

  Vad fick du betala för din andra operation? Tänkte om de blev billigare denna gång då du inte vart nöjd. Har själv opererat mig men vill göra om pga storleken..

 • Reply
  Carolina Ivanov
  oktober 1, 2015 at 2:51 e m

  Hej fina Jasmine!! ??
  Måste börja med att säga att jag tycker att du är otroligt vacker ? Hoppas du blir bra snart och att vi får se lite efterbilder ? jag är jättenyfiken ?
  Jag ska ju operera mig nu den 12 oktober ?? och har tusen frågor som snurrar ? Kan typ inte sova eller äta pga nervositet ?☺️ Första gången jag gör det. ? Jag ska lägga i 550cc och var rädd för att det skulle bli för stort så jag åkte till Bellakliniken och provade igen. Beslöt mig dock för att behålla 550cc.
  Läste ditt svar om bröstbandet men undrar lite till ?
  Vad ska man ha med sig för kläder till kliniken? Får man på sig linne/tröja efter ingreppet? Nåt speciellt man ska tänka på före/efter operationen? Ska man ha med sig någon som hjälper en? Hur funkar det med rökning före och efter ingreppet? (mitt största problem ?) Får man med mycket morfin hem eller är det vanliga värktabletter som gäller? ? Hur länge har man riktigt ont så man inte kan röra sig? Ska nämligen 3-D tatuera ögonbrynen veckan efter och vill gärna kunna tvätta håret. ?
  Undrar även vad du fick för kupa efter första inlägget och vad tror du att du får nu? Och sista frågan, var hittar man fina bikinisar i större storlekar? Jättetacksam för svar ???
  Ha det bästa du vackra kvinna ??

 • Reply
  Carolina Ivanov
  oktober 1, 2015 at 2:51 e m

  Hej fina Jasmine!! ??
  Måste börja med att säga att jag tycker att du är otroligt vacker ? Hoppas du blir bra snart och att vi får se lite efterbilder ? jag är jättenyfiken ?
  Jag ska ju operera mig nu den 12 oktober ?? och har tusen frågor som snurrar ? Kan typ inte sova eller äta pga nervositet ?☺️ Första gången jag gör det. ? Jag ska lägga i 550cc och var rädd för att det skulle bli för stort så jag åkte till Bellakliniken och provade igen. Beslöt mig dock för att behålla 550cc.
  Läste ditt svar om bröstbandet men undrar lite till ?
  Vad ska man ha med sig för kläder till kliniken? Får man på sig linne/tröja efter ingreppet? Nåt speciellt man ska tänka på före/efter operationen? Ska man ha med sig någon som hjälper en? Hur funkar det med rökning före och efter ingreppet? (mitt största problem ?) Får man med mycket morfin hem eller är det vanliga värktabletter som gäller? ? Hur länge har man riktigt ont så man inte kan röra sig? Ska nämligen 3-D tatuera ögonbrynen veckan efter och vill gärna kunna tvätta håret. ?
  Undrar även vad du fick för kupa efter första inlägget och vad tror du att du får nu? Och sista frågan, var hittar man fina bikinisar i större storlekar? Jättetacksam för svar ???
  Ha det bästa du vackra kvinna ??

 • Reply
  Therese
  oktober 1, 2015 at 4:20 e m

  Tja jasse! Fattar precis vad du menar gjorde några dagar innan dig! Men har samma problem är super nöjd med allt förutom storleken skulle ha lagt i mer när man ändå betalade för de! Och är också tunn som du över brösten jag har exakt samma feeling som du. Min fråga är vad fick du betala igen var de billigare eller fick du det gratis? Big boobs the best you go girl! Xoxo

 • Reply
  Therese
  oktober 1, 2015 at 4:20 e m

  Tja jasse! Fattar precis vad du menar gjorde några dagar innan dig! Men har samma problem är super nöjd med allt förutom storleken skulle ha lagt i mer när man ändå betalade för de! Och är också tunn som du över brösten jag har exakt samma feeling som du. Min fråga är vad fick du betala igen var de billigare eller fick du det gratis? Big boobs the best you go girl! Xoxo

 • Reply
  A
  oktober 1, 2015 at 4:47 e m

  Hej!
  skulle inte du kunna skriva något inlägg om vad som är bra att ha med sig till kliniken? Vad för sorts tröja man kan gå hem i, om man kan ha linne osv. Jag är så himla kluven på vilka tröjor jag ska packa med mig.

  Tack!

 • Reply
  A
  oktober 1, 2015 at 4:47 e m

  Hej!
  skulle inte du kunna skriva något inlägg om vad som är bra att ha med sig till kliniken? Vad för sorts tröja man kan gå hem i, om man kan ha linne osv. Jag är så himla kluven på vilka tröjor jag ska packa med mig.

  Tack!

 • Reply
  Sara
  oktober 1, 2015 at 8:27 e m

  Hur mycket kostar en operation hos dem?

 • Reply
  Sara
  oktober 1, 2015 at 8:27 e m

  Hur mycket kostar en operation hos dem?

 • Reply
  Maria
  oktober 2, 2015 at 3:30 e m

  Om du skulle färga håret till vilken färg skulle det vara då? ? sjukt fin är du, färgen du har är sjukt fin fast du passade bra i svart

 • Reply
  Maria
  oktober 2, 2015 at 3:30 e m

  Om du skulle färga håret till vilken färg skulle det vara då? ? sjukt fin är du, färgen du har är sjukt fin fast du passade bra i svart

 • Reply
  Elin
  oktober 2, 2015 at 3:33 e m

  Hur ofta åker du och gör nya naglar? ? sjukt fin var du i den rosa/beige färg

 • Reply
  Elin
  oktober 2, 2015 at 3:33 e m

  Hur ofta åker du och gör nya naglar? ? sjukt fin var du i den rosa/beige färg

 • Reply
  Elin
  oktober 2, 2015 at 3:35 e m

  Bra ögonbryns penna? Tacksam för svar?

 • Reply
  Elin
  oktober 2, 2015 at 3:35 e m

  Bra ögonbryns penna? Tacksam för svar?

 • Leave a Reply