Okategoriserade

Tillbaka på bellakliniken 

Hej älsklingar! Nu ska jag berätta för er vad jag ska hitta på för kul idag. Jag bestämde mig för några månader sen eller ja ganska fort efter min operation att jag inte var så nöjd över mitt storleksval. Vilket händer ganska många. Tror man är ganska feg första gången, för jag ville ha stora bröst men vågade inte göra för ”stora”. 
Så på mitt sista återbesök bokade jag och dr johan in en ny tid. Han är så himla bra för han kommer aldrig släppa en först man verkligen är 100% nöjd. Exakt så som en kirurg ska vara. Och han förstod exakt hur jag kände och hur jag ville ha det.Vilket jag uppskattar. Det är det viktigaste ju att man ska känna sig 100% säker i det man har ändrat. Och jag kan inte vara mer glad över att göra om detta hos Bella kliniken och Dr Johan Nordquist. Dom är så himla härliga här. Man känner verkligen att dom bryr sig om sina patienter. 🙂 
Men då idag ska jag byta ut mina implantat mot större. Kommer gå från 400cc till 600cc. Jag valde att gå upp 200 till för jag vill inte vakna igen och känna att det är för litet. Och jag vet att Johan kommer göra dom sååååå fina!! Vill bara se dom nu nu nu… Orkar inte vänta.. 🙂 
Jag har iallafall fått min lunch på dropp nyss mmmm gotti! 😉 Har även duschat av mig med hubiscrub (anti bakterie dusch) och fått mig en mysig morgonrock och eget rum! Så nu ligger jag och väntar på att det ska bli min tur. 🙂 
Kommer självklart att blogga om min upplevelse om denna operation också. Så ställ gärna alla frågor ni har på hjärtat! Inga är för dumma 🙂
PS och jaaaa många utav er kommer ba ”åh varför ska du göra om dina dom är ju så fina” förlåt men F*** U min kropp mina val 😉 

    
   
Wish me good luck! PUSS

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Jennifer bäckman
  september 30, 2015 at 1:40 e m

  Hejsan!
  Jag gjorde en bröstoperation i april och la in 325 cc. Min kirurg tyckte att jag skulle lägga in 375 men jag ville verkligen inte ha för stora.. men skulle nog ha lyssnat på honom. Jag tycker mina är för små :/

  Får du betala samma pris för att göra om det igen?

 • Reply
  Jennifer bäckman
  september 30, 2015 at 1:40 e m

  Hejsan!
  Jag gjorde en bröstoperation i april och la in 325 cc. Min kirurg tyckte att jag skulle lägga in 375 men jag ville verkligen inte ha för stora.. men skulle nog ha lyssnat på honom. Jag tycker mina är för små :/

  Får du betala samma pris för att göra om det igen?

 • Reply
  Hanna
  september 30, 2015 at 1:58 e m

  Tycker du gör helt rätt! eftersom dom inte alls ser bra ut. Även om du skrev att du gör de för du vill ha större så tror jag det även beror på att du inte var helt nöjd. Dom sitter ju så långt ifrån varandra å ser buckliga ut. Så jag hade också opererat om dom om jag vore du. Inte kul att lägga ut så mycket pengar så blir dom sådär :/

  Hoppas det blir bättre efter den här operationen iallafall! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   september 30, 2015 at 2:19 e m

   Även därför jag går upp i strl för att dom ska komma närmre 🙂

 • Reply
  Hanna
  september 30, 2015 at 1:58 e m

  Tycker du gör helt rätt! eftersom dom inte alls ser bra ut. Även om du skrev att du gör de för du vill ha större så tror jag det även beror på att du inte var helt nöjd. Dom sitter ju så långt ifrån varandra å ser buckliga ut. Så jag hade också opererat om dom om jag vore du. Inte kul att lägga ut så mycket pengar så blir dom sådär :/

  Hoppas det blir bättre efter den här operationen iallafall! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   september 30, 2015 at 2:19 e m

   Även därför jag går upp i strl för att dom ska komma närmre 🙂

 • Reply
  Lina
  september 30, 2015 at 2:36 e m

  Lycka till, hoppas allt går bra och att du blir nöjd!:)

 • Reply
  Lina
  september 30, 2015 at 2:36 e m

  Lycka till, hoppas allt går bra och att du blir nöjd!:)

 • Reply
  Emilia
  september 30, 2015 at 2:41 e m

  Vad kostar en sån operation? Betalar du lika mycke för båda?:) är intresserad av att göra det också 🙂

 • Reply
  Emilia
  september 30, 2015 at 2:41 e m

  Vad kostar en sån operation? Betalar du lika mycke för båda?:) är intresserad av att göra det också 🙂

 • Reply
  Anonym
  september 30, 2015 at 6:40 e m

  Har du och din kille gjort slut??

 • Reply
  Anonym
  september 30, 2015 at 6:40 e m

  Har du och din kille gjort slut??

 • Reply
  J
  september 30, 2015 at 8:05 e m

  Måste du betala lika mycket igen då ? Önska också jag gick upp lite till i storlek. som sagt har 400cc men vill ha mer, Men känner att lägga ut 50 tusen igen har man inte råd med :/ och Johan gör väl inte det grattis ?

 • Reply
  J
  september 30, 2015 at 8:05 e m

  Måste du betala lika mycket igen då ? Önska också jag gick upp lite till i storlek. som sagt har 400cc men vill ha mer, Men känner att lägga ut 50 tusen igen har man inte råd med :/ och Johan gör väl inte det grattis ?

 • Leave a Reply