Okategoriserade

D Brand & samsung Sverige 

Hey dolls! Igår var jag på ett event med lite vänner. Asså det finns event och sen finns det bra event. Detta var verkligen super bra uppstyrt. D brand lansera sin nya klädes kollektion och samsung sin nya telefon Galaxy S6 edge. Kläderna och mobilen var så snygga!! Träffa även massa gamla bekanta och nya ansikten. Och sushi trucken var på plats och leverade fett god mat som vanligt! Nom nom 😉
Kändis tv trillade förbi och filmade lite spontant haha ni tror inte att mitt i vårt samtal med ”Anna untz” så råkar jag spilla ut hela mitt vinglas på oss.. Jag är så klumpig. PIN! Aja men det var iallafall en sjukt lyckad torsdags kväll. Var hemma tidigt dock för va så trött! 🙂 

Man fick en sjukt nice goodiebag! 😉 

    
    
    
 
P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply