Okategoriserade

Svar!

Vad använder du för smink ?
Hej! Vet att du haft denna frågan innan och det kanske är svårt att hinna med MEN en sminkturtorial???? Gud vad fint du sminkar dig. Hade varit kul! Kram på dig!:

Jag vet att jag har sagt att jag ska fixa det! Om inte video så ska ni få bilder i steg! Jag har vart borta så mycket nu under sommarn men nu har jag mer tid över 🙂 så länge kan ni läsa de här gamla inlägget om vad för smink jag använder, LÄNK 🙂 kramis 
Använder du smink märket clarins??: Nej det gör jag inte 🙂 
Har du nån tips på nån ansiktsprodukt som ger resultat angående finnar/acne ❤ finns många som gömmer sig för det vilket inte man ska!/ tacksam svar ?:

Jag har aldrig haft nå större problem som acne med min hy. Men har lätt att få ganska dålig hy som ex nu när jag har festat mycket under sommarn, råkat somna med smink osv. Så de är väll mest att jag försöker tvätta ansiktet noga. Men inte för ofta du vill inte torka ut hyn totalt. Jag avänder mig inte utav några speciella produkter egentligen. Men de finns en ansiktes olja som jag avgudar från cicamed. Den gör så man blir baby len! 🙂 love it! Den hittar ni på xbeauty.se  

 Hur nöjd är du med din bröstförstoring ? Har du haft slutkontroll ? Är du nöjd med din storlek ? Har du haft upplevt något konstigt efter åt? blev det som du ville ?


Gjorde själv en förstoring och valde också 400cc känner i efterhand man kunde tagit lite mer 🙂 

Jag är absolut nöjd med mitt val utav klinik och kirurg då jag anser att Dr Johan Nordquist är bäst i Sverige! Men jag är dock lite besviken på mig själv att jag inte vågade sätta in mer. Jag är väldigt benig i min bröst krog så mellan rummet mellan mina inlägg är ganska stort. Så om jag fick göra om nått är de storleken för att få dom och se ut på ett annat sett! Men allt sånt går ju och fixa och då är Johan den enda som skulle få göra det. Litar på honom till 10000%! Så de kan nog ske att jag kommer göra om mina 🙂 men allt annat för utom mitt val utav strl är jag super nöjd med! 🙂  

 

Hej Jasmine,

Jag har en fråga angående det där guldiga och glittriga skalet/klistermärket som du hade förut. Förstör klistret telefonen när man tar av det? Jag har köpt ett likadant men har ej vågat använda det då jag är rädd att telefonens vanliga baksida ska bli förstörd (att färgen ska lossna) ?

Tacksam för svar, kram! : 

Hej! Det är ingen fara de sitter inte hårdare en vad ett klistermärke skulle göra. Och ”färgen” på din iPhone är ju metall liknande så de kan inte lossna förutom om du skrapar mobilen med en ex. nyckel.. 🙂 kram  
Hur ofta brukar du åka till forma vita? ?: 

Jag brukar åka dit när jag känner att de behövs eller om dom har nån spännande behandling jag vill testa! Men nu på senaste har jag inte fixat så mycket där alls. Gör ex inte mina läppar längre:) trivs utan! Men övriga behandlingar så går jag alltid till dom! Dom är bäst! 🙂 
Vad använder du för kamera/or? : Jag använder min SONYrx100 III den är liten, super smidig och tar bra bilder 🙂 
Hur lång är du? :  Jag är 153cm hehe kortiiiis 😉 
Vad är det för tatuering du har på armen? Skulle du kunna lägga upp en bild på den? 🙂 puss! : Det är en ängel vinge. 🙂  

   
Vad heter den hörnan i magaluf som du och en annan person stod på….den var ju sjukt bra fick jag höra…?: 

HAHA Hej Mange!!! Det är den bästa hörnan på hela terassen på GGBC och den heter ”JASSE & MANGE HÖRNAN” lanseras officiellt nästa sommar.. Den som inte hänger där kommer missa nått.. 😉  

     
Hej Jasse 🙂 Jag undrar om du fortfarande är tillsammans med din kille? Det var längesedan man såg honom på snap eller insta. Puss : 
Jag och Jerry är inte tillsammans längre. Vi har valt att gå åt skilda vägar, tyvär. Men de är rätt just nu. Det är inte absolut inte enkelt, han kommer alltid betyda mycket för mig. Han vart som en bästa vän i för mig i nästan 4 år. Och kommer alltid uppskatta allt han har gjort och kommer alltid älska honom. Vi är iallafall vänner i dagsläget och det hoppas jag att vi alltid kommer att vara. 🙂   


Puss och kram babes! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply