Okategoriserade

Mitt hår!

Jag har sett på senaste att en del undrar om mitt hår,om jag har löshår, min hårfärg etc.. Jag tänkte börja med att jag inte använder löshår och har aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra det. Jag har min persiska pappa att tacka för min så extremt bra hårkvalité! Sen så har jag aldrig blekt mitt hår heller förutom nu när jag prövade på att bli ljushårig. Så de är nog därför mitt hår har hållt sig i väldigt bra skick. Avänder inte heller så mycket hårprodukter. Mest hår olja det är nog nått jag inte skulle klara mig utan! 
Jag har alltid vart ganska feg när de kommer till mitt hår innan jag färgade det nu hos MarreSalong Bangs. Hade svart och mörk brunt hår jag vet inte äns hur länge. Men en utav de bästa sakerna jag har gjort med mitt utseende detta år är verkligen att bli ljushårig. 🙂
Jag tänkte aldrig på hur ”hård” jag såg ut i svart hår. Och mitt hår ser inte alls lika tråkigt ut längre. Åh är verkligen så nöjd över min färg och där kan kan verkligen tacka Marre! Shit vilken hårgud!! Så bangs salongen i Sthlm är verkligen en salong jag rekommenderar, proffsiga är bara förnamnet! 😉

    
    
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emilia Söderqvist
  september 11, 2015 at 9:59 f m

  hur många gånger i veckan tvättar du håret och vilka shampoo/balsam/hårinpaknings produkter använder du?

  och vill ba tillägga att du är så sjukt skön person och att jag diggar dig till max 🙂

 • Reply
  Emilia Söderqvist
  september 11, 2015 at 9:59 f m

  hur många gånger i veckan tvättar du håret och vilka shampoo/balsam/hårinpaknings produkter använder du?

  och vill ba tillägga att du är så sjukt skön person och att jag diggar dig till max 🙂

 • Leave a Reply