Okategoriserade

Onsdag!

Godmorgon för min del.. Jag borde få ett pris för segaste bruden i stan! Jag låg uppe typ halva natten och kollade film och spanade runt på instagram. Kunde inte somna. Så nu har jag sovit och sooovit! Men vad gör de när vädret suger! Fan blir så deppig utav hösten.. 
Igår hade vi lite kräft mys här hemma. Har velat äta kräftor sen jag kom hem. Så det va fett gotti! 🙂 efter det så myste jag och Ylva framför paradise! 
Idag ska jag åka ut och hälsa på pappa som ligger ute i Täby där han vilar upp sig efter operationen. Sedan blir det vin på Langolo med gosiga vänner 🙂  

    
    
 
P&K 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida
  september 2, 2015 at 6:35 e m

  Har du o din kille gjort slut?

 • Reply
  Frida
  september 2, 2015 at 6:35 e m

  Har du o din kille gjort slut?

 • Leave a Reply