Okategoriserade

Igång!

Ööööh är de typ verkligen höst idag eller? Jag kunde knappt gå upp idag för att det var så mulet.. Shit snacka om depp väder. 🙁
Igår kollade jag nya paradise hotel! Och jag känner att min bedömning på vilka som skulle ha skönast karaktär var rätt. Emma och adrian stack lätt ut mest utav alla. Och chris haha han är ändå fett rolig om man fattar hans typ utav humor 😀 Förövrigt så tyckte jag att första avsnittet var ganska tråkigt? Men de var vårat med.. Sånna här program behöver lite tid. För att spelet och alla intriger ska komma igång. Så vi får helt enkelt vänta och se. Men spännande ska de bli!   
    
 Vad tycker ni om dom nya? Några favoriter? Tror ni de blir en lyckad säsong? Hehe ( kommer bli svårt utan oss gamla 😉 )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply