Okategoriserade

Onsdagsfest

Igår så fick jag hänga med massa efterlängtade vänner, vi vart ett riktigt skönt gäng 🙂 Jag samme,Wille och Jonas började med vin på Langolo. Sen trillade Paulina och Rosanna in samt massa andra. Efter det körde vi en runda på stan typ alla klubbar haha.. Kom hem runt 5 snåret och pratade i telefon med mina favvo pojkar från magaluf till typ 9 på morgonen. Saknar dom alla sååå mycket! 
Jag hade iallafall en sjukt bra kväll igår, plus att jag var på toppen humör. Pappa klarade sig igenom operationen. Det var verkligen en sån stor lättnad för mig!! 🙂 
Aja men idag mår jag som jag förtjänar. Jag har just beställt hem en pizza och ska bakis hänga sönder! 😉
Outfit från igår! 

 • Linne – sheinside
 • Kofta – thebadgaldoshop 

    
   
P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  NSpjuth
  september 19, 2015 at 12:47 f m

  Mama mia, herre gud man bara smälter så vacker är du quinna 🙂

 • Reply
  NSpjuth
  september 19, 2015 at 12:47 f m

  Mama mia, herre gud man bara smälter så vacker är du quinna 🙂

 • Leave a Reply