Okategoriserade

Ett avslutat kapitel.

Hey dolls! Om 5 dagar är de ju dags för en ny säsong utav paradise hotel, jag är as pepp på att se de nya deltagarna! Jag måste ändå säga att den ända jag har sett hittills som sticker ut i karaktär är adrian! Han är super skön, hängde en del med honom nere i magaluf och jag tror verkligen att han kommer köra sitt egna race, en liten mini Smail typ 🙂 
Sen så vet jag att ni kommer äääälska Emma! Eftersom henne känner jag och hon är super go. Plus att jag tror att ni kommer få se henne spela spelet en del också.. Så det här kommer bli sååå spännande!! 😉 Mina förväntningar på denna säsong är höga, dom har mycket att leverera eftersom det har vart 2 riktigt bra säsonger i rad nu.. 🙂 
Nu känns paradise verkligen som ett avslutat kapitel i mitt liv, inte helt så klart det kommer alltid ligga i ens bagage.  Men nu lämnar vi över det till dom nya 🙂 lite sorgligt men det ska bli kul och se vad för skoj framtiden har att erbjuda nu. De kommer hända en massa skoj framöver så håll utkik!

 Ni har inte sett det sista utav jasse ;)…

    
    
    
    
    
    
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply