Okategoriserade

Forma vita

Idag så var jag och Ylva hos Eva & Calleforma vita! Kärt återseende, det var jätte länge sen jag var där 🙂 Ylva testade deras lampa med blått ljus som förbättrar hyn. Och jag pretoxa min panna. Pretox som Calle had döpt de så fint haha! Men vi la botox i min panna runt mitt ärr och min arg rynka. Jag kör botox runt ärret eftersom jag inte vill skapa onödiga rynkor runt om kring det. Sen känner jag mig alltid sååå fräsch när botoxen har börjar verka. Man blir alldeles slät och fin i hyn, love it! 😉
Jag skulle aldrig gå till nån annan än Dr Calle när det kommer till fillers han är verkligen bäst! Och man får alltid naturliga resultat 🙂  

 Vill ni läsa mer om forma vita eller boka tid så hittar ni mer info på deras hemsida. WWW.FORMAVITA.SE 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply