Okategoriserade

Be happy.

Jag har ju haft en del på hjärtat dom senaste veckorna, dagarna osv. Det är ganska mycket i min vardag som har ändrats. Jag har inget emot ändring, men det är jobbigt. När jag va i magaluf så blev väldigt mycket tankar besvarade utav mina egna handlingar. Och har jag ångest ja? Men just nu måste jag lägga fokus på mig själv eller iallafall försöka. Och mitt i all min ångest, så får jag ett samtal utav min pappa som ligger på sjukhus för att hans hjärta inte fungerar som det ska. Jag fick en sån fet klump i magen och bokade mitt flyg hem direkt, annars hade jag förmodligen stannat i magaluf. För människorna där nere fick mig att må riktigt bra och jag har haft  riktigt kul där nere.

 

Men hur hanterar man allt på samma gång? Jag gör de typ inte ens försöker ta en sak i taget. Men vill egentligen bara skita i allt. Jag är en extremt sprallig och glad person, så jag vet att jag kommer komma över det. Men ibland får man fan va ledsen. Och jag ska verkligen försöka tillåta mig att vara det, för är eeeeeextremt duktig på att spela glad och förtränga mina problem med exempel att gå ut och festa och sen bara fortsätta så och skjuta upp alla mina problem. Så nu vet ni lite babes, men mycket kommer jag hålla för mig själv, för lite privat liv måste man få ha. Bloggen kommer iallafall uppdateras som vanligt nu. Ville bara att ni skulle få veta en del.. 

 

Glöm aldrig att ta vara på era nära & kära. Och vill säga att erat stöd och era fina kommentarer värmer i hjärtat så ja blir tårögd, ni är världens bästa följare. Även fast jag inte känner er alla, så ÄLSKAR JAG ER. 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply