Okategoriserade

Asså hur?!

Haha!!! Asså jag förtjänar alla bitchslapsen i världen jag är så jäääävla sämst! Jag har sammanlagt missat typ 3 flyg? WOW säger jag bara. 
Det flyget jag hade bokat i för igår kändes så väntat att jag skulle missa, just för att tydligen så missar alla flyger som går 10.00 på morgonen. Eftersom klubben stänger 06.00.  Men jag va helt säker på att jag skulle vakna och ta det. Men icke… Så jag bokar om mitt flyg till dagen efter 07.00 på morgonen. 07.50 som jag trodde.. Så när jag väl pallrar mitt arlse dit så har jag tagit fel på tiden!!! Asså ville typ grina…. Hur jävla hjärndöd är jag liksom. 
Så jag sätter mig på flygplatsen och börjar leta nytt men de va typ omöjligt så drog tillbaka till lägenheten i mallis och sov lite. Sen fick min syster hitta nytt flyg. Som tur fanns de ett idag som inte låg på 22 timmars resa.. Vilket är helt efterblivet?! Aja är ilallafall i London nu och vill VERKLIGEN bara hem nu…. Ska duscha direkt och sen ut och träffa mina fina vänner 🙂 
PS. Saknar mallis redan ❤️ 

    
    
    
    
    
    
   

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply