Okategoriserade

Magaluf

hello! Jag har bestämt mig för att stanna här ett tag till haha.. Paulina kanske kommer i helgen så vill hänga med henne. Dom senaste dagarna har jag solat lite med samme och grabbarna men har även sovit bort dagarna för nätterna blir så långa här. Och ni känner mig nog rätt så bra jag kan inte direkt ta de lugnt när jag festar haha.. Men idag hade vi mys med hela personalen på barracuda. Det är en as mysig bar på stranden. Vi drack sangria och spelade in lite till GG resor. 🙂
Så man blir ju rätt så sliten. Smail åker hem på söndag fett boring men jag har mina fina roomies! Nu ska jag fixa mig och köra ännu en vild natt i shagaluuuuuf haha 🙂  

    
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  augusti 14, 2015 at 1:24 e m

  Hej, det är så att jag och mina kompisar planerar att åka till magaluf nästa sommar då det fyller 18 år, men jag är ett år yngre än dem och är då alltså 17 när dem är 18. Men jag tänkte fråga hur reglerna ser ut på krogarna där nere, är det svårt att komma in om man är 17 år eller bryr dem sig inte osv.

 • Reply
  Linnea
  augusti 14, 2015 at 1:24 e m

  Hej, det är så att jag och mina kompisar planerar att åka till magaluf nästa sommar då det fyller 18 år, men jag är ett år yngre än dem och är då alltså 17 när dem är 18. Men jag tänkte fråga hur reglerna ser ut på krogarna där nere, är det svårt att komma in om man är 17 år eller bryr dem sig inte osv.

 • Leave a Reply