Okategoriserade

Sämst

Måste be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen. Men har haft så kul så har glömt bort bloggen haha.. Älskar att vara här i mallis jag vill typ stanna! Alla är så himla chill här. En dag här känns typ som en vecka för att det händer så mycket vilket jag älskar. De är liksom ganska intense och alla är så spontana love it. Sen är alla turister så jävla sköna också. Ni som inte har vart här borde åka hit. 😀

Idag har jag faktiskt inte solat behövde sova ut. Har städat lägenheten och tvättat, wifey poäng! Nu väntar jag på min roomie vi ska till sakana och ära sushi! Haha behöver min dos utav sushi love it 😉 Senare ska jag möta och samme och grabbarna för lite drinkar. Bloggar lite senare. 
Bjuder på lite bilder från dagarna! 🙂 

     

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  johanna
  augusti 10, 2015 at 8:47 e m

  Var kommer det vita linnet ifrån? Så snyggt.

 • Reply
  johanna
  augusti 10, 2015 at 8:47 e m

  Var kommer det vita linnet ifrån? Så snyggt.

 • Leave a Reply