Okategoriserade

Shopping & meeting

Hey babes! Har haft en såååån hektiskt dag. Jag var först förbi Malika och lagade en nagel (klumpig som jag är) och efter de hade jag fett med dö tid, så sprang runt i lite butiker och hittade en massa fint från bla H&M! Även lite nytt smink och fransar, som jag aldrig får för mycket utav av 😉 

Hann även med att plocka upp en bikini från lovely of sweden! Älskar deras bikinis bilder på den får ni sen 🙂 Efteråt så sprang jag på möte med Ylva och våran manager, och kan säga till er att snart händer de massa roliga saker! Är så spänd på framtiden. 
Nog om det nu måste jag verkligen packa!! Åker fan imorgon.. Stress.. PUSS så länge älsklingar!  

     
    
    
    
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jonna
  augusti 5, 2015 at 7:54 f m

  Hej Jasmine! Jag har en liten mopsvalp och ser att du har en fransk bulldog, de två raserna har ju sina trubbiga nos gemensamt. Har Frasse haft problem med sin andning eller det behövts göra några operationer för att öppna luftvägarna? Hälsningar Jonna

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   augusti 5, 2015 at 2:20 e m

   Hej! Stackarn har faktiskt det ganska svårt med andningen men mest nu på sommarn under vintern är de lugnt! Vi kan inte ta ut han på så långa promenader när de är varmt.. Vilket är synd! Men annars så snarkar han bara väldigt mycket. De kommer ju med ganska mycket peoblem med dessa raser vilket är så jobbigt. Men i dagläget mår han bra! Vi har inte opererat frasse. Kram 🙂

 • Reply
  Jonna
  augusti 5, 2015 at 7:54 f m

  Hej Jasmine! Jag har en liten mopsvalp och ser att du har en fransk bulldog, de två raserna har ju sina trubbiga nos gemensamt. Har Frasse haft problem med sin andning eller det behövts göra några operationer för att öppna luftvägarna? Hälsningar Jonna

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   augusti 5, 2015 at 2:20 e m

   Hej! Stackarn har faktiskt det ganska svårt med andningen men mest nu på sommarn under vintern är de lugnt! Vi kan inte ta ut han på så långa promenader när de är varmt.. Vilket är synd! Men annars så snarkar han bara väldigt mycket. De kommer ju med ganska mycket peoblem med dessa raser vilket är så jobbigt. Men i dagläget mår han bra! Vi har inte opererat frasse. Kram 🙂

  Leave a Reply