Okategoriserade

Nail spa

Klumpig som jag är så missade jag min nagel tid hos Malika i torsdags, glömde helt bort den!  Men som tur fick jag en ny tid på onsdag. Jag är ju egentligen nagelbitare de är därför jag gör mina naglar så ofta. Att ha gelénaglar har hjälpt mig att sluta bita så skönt! 

Men som just nu när mina har lossnat så försöker jag ta hand om mina svaga naglar hemma. Så ville bara tipsa om en ”mud mask” från depend. Den förstäker nageln och dom känns sjukt fräscha direkt efter 🙂 

Så här gör du:

  • Applicera masken på naglarna. Låt verka i 7-10 minuter. När det är helt torrt masserar du de med en bomullspad och sköljer sedan av med varmt vatten.     

Efter det så lägger jag ett 7 days lack från depend. Så mina naglar inte lossnar eftersom dom är så tunna! Avslutar med lite nagel olja!  

   
 
Vipssss så har mina naglar fått sig ett litet nail spa! 😉 Ni hittar depends produkter på nästan alla skönhets butiker för ett schysst pris 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply