Okategoriserade

Im back!

Hej bloggen!! Jag är tillbaka. Jag försökte blogga i magaluf men min blogg knasade och internet sög! Sen har jag haft så jäkla kul så har inte hunnit med att blogga. Jag måste ändå erkänna att jag älskar mallis! Massa fest, sol, bad och helt underbara människor. Och grabbarna grus beach club tog verkligen hand om oss. Är så glad att jag valde att åka, kommer förmodligen åka tillbaka! 
Men det är samtidigt skönt att vara hemma igen. 

Jag är så sliten nu! Vill egentligen bara vila men har en del att göra innan jag åker till Gotland imorgon. Jag har iallafall hunnit tvätta och nu ska jag bara packa ner allt igen haha! And then im ready for Sthlms veckan!

   
    
 
  
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply