Okategoriserade

Laxsjön

Har haft en riktigt bra dag idag! Jossan och hennes mamma kom och hämta mig och min syster. Så åkte vi ut till Ekerö och hade picknick vid laxsjön & bada. Så jävla mysigt! Idag har Sverige levererat livets väder! Man behöver ju inte åka utomlands just nu haha men det ska jag ändå på lördag hehe bara föe att jag kan 😉 
Jag Ylva och Michelle ska till mallis! Jag ska äntligen få träffa mina älsklingar paow och Emma som är där nere och jobbar! Saknar dom som fan så det kommer bli så awesome 😀 stannar dock bara 5 dagar för måste vidare till Båstad efter och sen Gotland haha kommer typ leva i en resväska.. Men lär hinna hem nån dag där emellan det måste jag! Blir stressad utav tanken haha..  

               

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida
  juli 2, 2015 at 7:46 e m

  Hej! Jag undrar hur lång tid efter konsultationen det tog innan du fick hem kallelsen på opertionstiden ifrån bellakliniken? Jag har nyligen varit på en konsultation där och glömde fråga, jag ser hemskt mycket fram emot operationen men även kallelsen då den gör det hela lite mer verkligt att där och då kommer det verkligen att ske! Jag tycker du och Ylva har fått jättefina resultat och det är ni som fått mig att få upp ögonen för bellakliniken och deras fantastiska erbjudande just nu!
  Tack på förhand

 • Reply
  Frida
  juli 2, 2015 at 7:46 e m

  Hej! Jag undrar hur lång tid efter konsultationen det tog innan du fick hem kallelsen på opertionstiden ifrån bellakliniken? Jag har nyligen varit på en konsultation där och glömde fråga, jag ser hemskt mycket fram emot operationen men även kallelsen då den gör det hela lite mer verkligt att där och då kommer det verkligen att ske! Jag tycker du och Ylva har fått jättefina resultat och det är ni som fått mig att få upp ögonen för bellakliniken och deras fantastiska erbjudande just nu!
  Tack på förhand

 • Leave a Reply