Okategoriserade

MAKE-UP FAVORITER

Jag vet att många utav er var sugna på ett  inlägg med en make up tutourial. Har tyvärr inte hunnit med det, men tänkte iallafall tipsa er om några utav mina favoriter i sminkväskan. Några saker jag typ inte klarar mig utan!

 

Det första är min foundation från MAC Studio Fix Fluid , den är verkligen NICE. Skrev om den på frågestunden också. Men den är verkligen ett tips för er som letar efter en bra täckande smink bas. Och sedan har vi Cover all mix från make up store som nog är en utav det vanligaste vi brudar har i sminväskan, den concealern är verkligen så grym! Och väldigt dryg, så den håller ett bra tag!

 

Sen vet jag även att en del undrar vilka lös ögonfransar jag använder. Och jag har hittat dröm fransarna hos make up store, och modellen jag använder heter ”Lady”. Dock så passar dom bäst till partylooken samt kan återanvändas ett ex antal gånger! Till vardag så blir det lite mascara eller ett par lugnare fransar. Om man vill ha lite mer budget fransar så är Ardell lätt snyggast och dom håller sig fina efter mer än en gång. Frans lim köper jag också från make up  store, utav alla lim jag har testat hittills tycker jag att den är enklast att jobba med. 🙂

Sen så älskar jag Anastasias Contour Kit som jag fick hem för ett tag sen. Och favvo rougen just nu i smink väskan är från NYX och färgen heter ”Espresso”.ladda ned (2)

 

//  MAKEUPSTORE PRODUKTER // MAC STUDIO FIX FLUID // ANASTASIA // NYX//

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Svar! | Jasmine Gustafsson
  september 22, 2015 at 2:14 e m

  […] tid över så länge kan ni läsa de här gamla inlägget om vad för smink jag använder, LÄNK kramis  Använder du smink märket clarins??: Nej det gör jag inte   Har du nån […]

 • Reply
  Svar! | Jasmine Gustafsson
  september 22, 2015 at 2:14 e m

  […] tid över så länge kan ni läsa de här gamla inlägget om vad för smink jag använder, LÄNK kramis  Använder du smink märket clarins??: Nej det gör jag inte   Har du nån […]

 • Leave a Reply