Okategoriserade

Herregud! 

Haha asså min rubrik säger mer en tusen ord! Jag var ju ute i onsdags. Alledeles för länge dessutom vilket var så jävla osmart för jag hade min trip bokad fram och tillbaka till Helsingborg. Mitt sista återbesök hos Bella kliniken. Asså jag sov inte en blund för att då hade jag lätt missat mitt flyg på morgonen. Jaaa det kändes som en smart plan just då.. Men inte senare. Haha asså när jag satte mig i en taxi från flyger i Hbg till Bella kliniken kändes de som en jävla konstig dröm för att jag var så seg haha!! Ni som har dyngat förstår mig säkert.. 

  
Men iallafall så gick besöket hos Dr Johan gick jätte bra. Jag avgudar verkligen Bella kliniken dom är så himla bra. Jag och Johan pratade om mina bröst och även lite annat skoj! Som jag hittills vill hålla hemligt 😉 Sen så vill jag bara påminna er som är bröst sugna att kampanjen jag bloggade om för ut om Motiva implants fortfarande gäller. Så in och boka en konsulation, om ni är nyfikna på detta 🙂 Ni kan ni läsa mer om detta HÄR
Åh igår när jag äntligen kom hem, så hade min älskling köpt sushi till mig så jävla underbar. Jag har världens bästa kille!  

 

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maddi
  juni 26, 2015 at 9:27 e m

  Hmm.. ny OP? hehe!

 • Reply
  Maddi
  juni 26, 2015 at 9:27 e m

  Hmm.. ny OP? hehe!

 • Leave a Reply