Okategoriserade

Onsdag.

Jag satt uppe igår med le boyfriend och kollade på bear grylls haha vi älskar honom!! Har ni sett extrem överlevnad? Ifall inte så måste ni. Det är fett jävla kul och intressant. Bear är så jävla rolig. Innan jag åkte till Mexico kollade jag jätte mycket på det. Haha vad helt redo ifall planet skulle krascha. Man lär sig jätte mycket. 🙂 
Ska snart ta en promenad till jossan hon ska hjälpa mig att sy in ett par vita byxor jag köpte för ett tag sen. Det är standard att alla byxor jag köper sitter för jävligt, eftersom jag är så liten. Så tur att min kära jossan var med på textil lektionerna och lärde sig nått, till skillnad från mig haha! 🙂 

Nu coffee!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  S
  juni 25, 2015 at 7:14 e m

  Hej vackraste Jasmine!
  Detta låter troligtvis helt sjukt, jag vet. Men det är så att jag har en ätstörning i bagaget, och väger fortfarande väldigt lite (36 kg på ett ungefär). Jag vill bli frisk och väga ”rätt” till min längd så att jag bl.a får min mens tillbaka som försvunnit pga detta… Men något som får mig att ha en slags fobi över att gå upp i vikt för att jag fortfarande tycker jag är mullig. Du och jag är lika långa och du har seriöst drömkroppen och drömutseendet! Så jag undrar (fyfan så sjuuukt detta låter) om du kunde svara på frågan hur mycket du väger och vad du typ har för midjemått, armmått osv? Detta skulle hjälpa mig så himla mycket tror jag, för det skulle nog få mig att inse att jag behöver gå upp. Annars är jag rädd att det slutar illa, för jag mår så otroligt dåligt just nu så jag vet inte vad.
  Du är helt klart min förebild och verkar vara en så himla fin person, både på ut och insidan! Kramar!

 • Reply
  S
  juni 25, 2015 at 7:14 e m

  Hej vackraste Jasmine!
  Detta låter troligtvis helt sjukt, jag vet. Men det är så att jag har en ätstörning i bagaget, och väger fortfarande väldigt lite (36 kg på ett ungefär). Jag vill bli frisk och väga ”rätt” till min längd så att jag bl.a får min mens tillbaka som försvunnit pga detta… Men något som får mig att ha en slags fobi över att gå upp i vikt för att jag fortfarande tycker jag är mullig. Du och jag är lika långa och du har seriöst drömkroppen och drömutseendet! Så jag undrar (fyfan så sjuuukt detta låter) om du kunde svara på frågan hur mycket du väger och vad du typ har för midjemått, armmått osv? Detta skulle hjälpa mig så himla mycket tror jag, för det skulle nog få mig att inse att jag behöver gå upp. Annars är jag rädd att det slutar illa, för jag mår så otroligt dåligt just nu så jag vet inte vad.
  Du är helt klart min förebild och verkar vara en så himla fin person, både på ut och insidan! Kramar!

 • Leave a Reply