Okategoriserade

SVAR!

Har du något annat ursprung än svenskt? :)Min mamma är svensk och min pappa kommer från Iran, men bor i Sverige han med.

 

Kommer du komma till Rhodos ?: Just nu är detta lite oklart med datum osv. Jag kommer förmodligen iallafall komma nån vecka i sommar när jag har tid. 🙂

 

Ditt fullständiga namn? Hur lång är du? Hur nära står du paradisehoteldeltagarna just nu? Tjänar du mycket pengar genom att blogga? Favorithemsida att handla kläder ifrån?: Jasmine Monir Maja Gustafsson, Jag är 153 cm hehe kortis. Jag står en del nära och en del har jag noll kontakt med, vi alla lever våra egna liv, men Ylva, Saga, Smail och Paow är dom jag pratar mest med. Hur mycket jag tjänar kommer jag inte skriva här. Mina favorit hemsidor är: Sheinside.com & Nelly.com 🙂

 

Hur mycket la du i när du opererade dig ?
Känns de naturliga alltså mjuka eller är de jätte hårda?
Syns ärren väl nu har det läkt bra?
Fått några besvär efter operationen ?
Blev dem som du ville?
och vart har du köpt den neon färgade rosa bikinin du hade i ett tidigare inlägg?
Vilka ifrån ph har du bäst kontakt med idag ?
Har du löshår ? Isåfall vad kör du med för något?
diggar dig älskar din blogg hoppas kommentaren kom fram nu de har inte gått för mig att kommentera innan. :(Jag la in 400cc bakom muskeln, mina bröst har läkt ojämnt, ena sidan är mjuk och ena hård fortfarade, Men dettta är normalt, så den ena kommer lägga sig. Ärren har läkt jätte fint tänker inte alls på dom :). Inga besvär alls! Dom blev riktigt bra men inte exakt som jag ville. Jag är en riktigt perfektionist när de kommer till min kropp. Hade önskat snäppet större strl och kanske att dom skulle lägga sig på ett annat sett, sen har dom ju inte läkt klart så får ha tålamod. Men just i dagsläget funderar jag på att göra större redan. Den rosa bikinin hittar du HÄR. Vilka från PH som jag har kontakt med ser du ovan i svaret.  Har inget löshår och har aldrig haft!  Puss 🙂

   

När förlora du oskulden? Med vem? Hur var erat förhållande då?
Är du singel? När kommer du till Stockholm ?:
Hur många är ni i familjen/syskon osv?: Jag förlorade min oskuld när jag var 14, ung dum och kär. Eller vad man trodde då? haha önskar att jag hade väntat, för man vet fan inget om sex i den åldern. Jag är inte singel, har pojkvän, Jerry heter han! Världens bästa kille. Vi har vart tillsammans i 3 år fram och tillbaka. Men i dagsläget är allt toppen mellan oss, han känns verkligen som min soulmate 🙂 Jag bor i Stockholm. I min familj är vi min Mamma Saga, och min stora syster Evita. Sen har jag två halv syskon på Pappas sida, En yngre, Simon heter han. Och en äldre som jag avskyr haha han är fett oskön tänker inte ens skriva ut hans namn. Han är fett jävla ond och försökte förstöra min och pappas relation för några år sen.

 

Hur många förhållanden Har du haft?
Är du en kåtbock?
Hur offra festar du och var?
Vem är din frisör?
Har du extensions ellr är det ditt riktiga hår?
Vem är din stylist?
Favorit mat?
Favorit film?
Bor du själv?
Skulle du vilja vara med i PH igen?
Kan du vara med i Ex on the beach eller Big Brother?: Har enligt mig bara haft ett riktigt förhållande. Räknar inte killar man har ”datetat” Och mitt enda är det jag är i just nu 🙂 Haha för privat fråga! Jag festar nästan 3 – 2 gånger i veckan. Jag älskar och festa!! Det är så kul att gå ut träffa nya människor. Jag festar mest runt Stureplan, dom har bästa klubbarna enligt mig, och känner en del som jobbar på klubbarna där så hamnar mest runt Sture pppp. Jag har ingen frisör för tillfället. Klipper mig väldigt sällan, har fett jävla bra hårkvalité, men de är dags för en makeover snart och då ska jag gå till Marre på Bangs. 😀 Jag har ingen stylist, jag älskar att fixa mig själv, det är så kul tycker jag! Sushi & pasta! Sex and the city filmerna. Bor hos min mamma i sthlm. Hade inte bangat PH om dom gjorde en ”allstar säsong”  hur fett hade inte det vart? Hehe kanske det..Älskar att jobba med tv! Bästa jag har gjort!

 

Är du och paow fortfarande lika bra vänner?: Vi pratar så mycket vi kan, hon reser bort hela tiden så ja lite har vi glidit ifrån varandra. MEN sen så har jag och paow alltid haft en sån relation att vi kan vara borta från varandra i en månad eller två, men vi är alltid lika nära är vi väl ses igen! Jag älskar min paowie 🙂

 

Vem var det du gillade mest av alla killar i PH? Av alla som va inne!:** Inne i huset så var de Eric & Kian, Kristian som jag var närmst Smail och jag klickade också men inte i spelet tyvär. Men utanför i dagsläget så är jag och Smail jätte nära vänner 🙂

 

Vad tycker du om Kristaian nu?: Jag gillar Kristian, men vi ses tyvärr inte så ofta, eftersom han bor uppe i norrland och jag sthlm!

 

Skulle du vilja va med i PH igen?
Kan inte du va med på ”ex on the beach”?
Favorit pogram?
Om du fick välja en av killarna från PH att leva med i resten av ditt liv, vem?
Vem är du närmats kompis med från PH?
Vem tycker du var den värdigaste vinnaren i PH av alla?
Hur kändes det när ni åkte ut mor Paow och Erik?
Varför har du så jävla perfekt utseende?
Vart skulle du helst vilja åka Hawaii eller Bora Bora?
Ha det bra puss O kram:**** <3333 : Värst va ni vill ha med mig i Ex on the Beach haha! Jag vill som sagt göra mer tv men de återstå att se. Men de värmer i hjärtat att så många utav er vill se mig i rutan igen! Love  u all 😀 Favorit program är svårt att säga, är med för serier, och där är det the vampire diaries season, orange is the new black.. etc! Det finns så många. Hade nog valt Smail för vi har så kul ihop, som vänner! Ylva & Saga 🙂 Jag tycker att smail var mest värdig eftersom han faktiskt gjorde allt rätt, och va sjukt smart. Och utav tjejerna tycker jag saga. När vi åkte ut i finalen så var de bara två röster vi inte fick så de kändes inte alls surt, och jag var glad för erik och paows skull så de sved  inte så mycket eftersom dom är mina vänner. Haha men tack sötnos!  Bora bor 😉 PUSS <3

 

Du har sjukt fin kläder, är det någon speciell som du får inspiration ifrån? :): Tack! Gud jag vet inte? Haha jag typ beställer hem massa jag tycker är fint sen så ba slänger man ihop de. Jag tar aldrig på mig nått jag är obekväm i det är det värsta jag vet.

 

Du verkar inte ha så bra kontakt med kian längre fast ni verkade jätte tajta i huset, varför? Hände något speciellt?: Det ni måste förstå är att vi alla lever våra liv här hemma nu, bara för att vi inte snackar lika mycket som ni såg på tv ( då vi var instängda i ett hus med varandra 24/7) så betyder de inte att vi inte är vänner längre haha. Jag menar vi alla lever ju våra egna liv nu. Man kan inte fortsätta leva i vardagen som man gjorde där inne. Sen direkt efter programmet så var vi alla med varandra as mycket, för de var en vana efter att vart instängda, Men ju mer tiden rullar iväg nu så kommer man liksom tillbaka till sin verklighet. Jag är inte ovän med nån utav dem. Dom står mig nära hjärtat allihopa! Vi delar minnen ihop som är helt sjuka! I love them! 😀

 

Hej Jasmine. Har läst lite om din bröstoperation och förstått att du lagt in Motiva Ergonomix! Är själv väldigt intresserad av detta implantat då det ska forma sig som ett riktigt bröst och man ska få denna skidbackekänsla på bröstet. Känner du att dom har lagt sig så? Är dina bröst droppformade när du står upp? Dom är jättefina, dock har jag lagt märke till att dom ser like runda ut upptill? Hur känns implantaten nu? Har dom börjat mjukna till? Tacksam för svar, kram från Ida : Hej Ida! Det stämmer. Ja asså i mitt fall så läker brösten fortfarande. Men dom sitter liksom inte rakt upp under halsen, Dom har ändå lagt sig fint längst bröstkrogen. Mina bröst är runda eftersom jag har runda implantant, om du vill ha dropp formande så går de att välja. Dom ser också runda ut upp till eftersom dom inte har lagt sig riktigt ännu. Ja ena sidan som har läkt snabbare den känns väldigt mjuk redan 🙂 Kram

 

Hej!
Jag undrar vad du har för smink när du sminkar dig. Vilken foundation som du tycker är bäst? För de ser alltid så naturligt och fräscht ut!: Jag använder Mac Studio Fix Fluid, den har jag haft i flera år och älskar den. Den täcker grymt bra och lägger sig jätte fint, så det är verkligen ett tips om du letar efter en bra foundation, den kostar 275 kr men du sparar in lite pengar för du slipper köpa ett bas puder, de behövs inte med denna bas! 🙂 Jag ska göra ett inlägg som är mer utförligt 🙂 

Hur sminkar du dig?? Så himla fint! Skulle du inte kunna göra en videoblogg eller bilder med steg för steg hur du går tillväga?:Tack! Kan absolut göra ett inlägg om detta! 🙂

  

 Hur många gånger om dagen går du ut med Frasse?: Mamma tar frasse på morgonen och sen så tar jag och min syster ut honom fler gånger under dagen! Nu när det är varmt så blir de inte så långa promenader tyvärr 🙁 Franska bulldogar är ju så trånga i näsan så det blir jätte varmt och svårt för han att andas, så synd för de är nu  när de är bra väder man vill ta ut han på längre promenader. Han är dock en jävligt lat hund haha han älskar att sova. 🙂 

  

Vart kommer dina svarta solglasögon ifrån, du har haft som på dina senaste bilder 🙂 Såg att de var många andra som frågat samma sak fast på din insta 🙂 : Dom kommer från Gina & Tricot! Riktigt jävla kap as billiga och riktigt snygga! Jag älskar dom! 😀

 Vill du inte lära dig persiska?: Absolut, språk är as ballt. Men är sämst på att ta tag i saker. Och min persiska släkt som bor i Sverige kan svenska så det är inte så att jag inte kan prata med dom.

 

Hoppas ni är nöjda med svaren! PUSS 🙂 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Olivia
  januari 23, 2016 at 4:59 e m

  Du är så fin! och ditt namn är jätte fint 🙂 älskar namnet Jasmine! Jag är också 153 cm… tycker det är såå jobbigt att vara kort, men man överlever ju ändå 🙂

 • Reply
  Olivia
  januari 23, 2016 at 4:59 e m

  Du är så fin! och ditt namn är jätte fint 🙂 älskar namnet Jasmine! Jag är också 153 cm… tycker det är såå jobbigt att vara kort, men man överlever ju ändå 🙂

 • Leave a Reply