Okategoriserade

Travel.

Jag vill verkligen bara packa en väska och åka iväg. Ta det lugnt bada, sola, äta gott & hänga med my man. Behöver en riktig ”rehab” trip. Vi letar förgyllt efter det perfekta resemålet. Har ni några tips på fina & lugna ställen?Holla at me! 🙂 


Vi åker med min mamma och hennes kille till landet över midsommar iallafall. Och det ska bli sååå skönt att bara relaxa. Jag brukar sällan åka med dom dit, för det är VERKLIGEN landet haha! Det finns liksom bara utedass. TRO det eller ej, jag blir seriöst typ förstoppad där. Jag klarar inte av utedass.. Haha!  

      

P&K 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Louise
  juni 15, 2015 at 4:05 e m

  KROATIEN!

 • Reply
  Louise
  juni 15, 2015 at 4:05 e m

  KROATIEN!

 • Reply
  Pauline
  juni 15, 2015 at 8:07 e m

  Jag var precis i Tanzania. Kigamboni halvön i Dar es salaam har ett fint hotel vid namn protea hotel. Så lugnt och skönt där. Man bor i bungalows och det finns endast 10 st på hotellet. Inte massa spring av folk som inte bor på hotellet.

 • Reply
  Pauline
  juni 15, 2015 at 8:07 e m

  Jag var precis i Tanzania. Kigamboni halvön i Dar es salaam har ett fint hotel vid namn protea hotel. Så lugnt och skönt där. Man bor i bungalows och det finns endast 10 st på hotellet. Inte massa spring av folk som inte bor på hotellet.

 • Reply
  Ida
  juni 17, 2015 at 6:45 e m

  Positano i Italien

 • Reply
  Ida
  juni 17, 2015 at 6:45 e m

  Positano i Italien

 • Leave a Reply