Okategoriserade

Fullspäckad dag

Hi all! Jag har haft en as stressig dag, men nice! Jag började med möte med Mitt management. Vi bestämde massa skoj som ni kommer få veta inom snar framtid :)Efter det så åkte jag till Fruängen för att fixa mina bryn. Dom blev as bra!! Har inte hunnit ta bild dock men ett inlägg om de kommer 🙂
Haha oooooch efter det så stack jag till forma vita och gjorde hårborttagning med IPL. Haha! Forms vita är bäst äääälskar att hänga oss dom, världens gulligaste människor! För er som är sugna på IPL eller fillers så kan ni boka tid hos dom på www.formavita.se 🙂 Rekomenderar dom från hela mitt hjärta!

Just nu äter jag saga och Jocke sen middag och dricker vin på Langolo! 🙂


You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  cicci
  juni 11, 2015 at 2:38 e m

  Jasse vart kommer solglasögonen ifrån?? 😀

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 11, 2015 at 4:34 e m

   Dom är från Gina & Tricot 🙂

 • Reply
  cicci
  juni 11, 2015 at 2:38 e m

  Jasse vart kommer solglasögonen ifrån?? 😀

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 11, 2015 at 4:34 e m

   Dom är från Gina & Tricot 🙂

  Leave a Reply